, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Πιθανό να έχουμε νέες κάλπες σε λίγους μήνες»

stratoulis-thessalonikiΤου Βαγγέλη Στολάκη
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρώην υπουργός και μέλος τη ΛΑΕ Δημήτρης Στρατούλης, προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση του κόμματος για το ασφαλιστικό και τις αλλαγές που αναμένεται να επιφέρει σε αυτό το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Στρατούλης αναφέρθηκε στην πολιτική καμπάνια του κόμματος με ανοικτές συγκεντρώσεις που θα ενημερώνουν τους πολίτες για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα. Είπε πως το περιεχόμενο του νέου νομοσχεδίου, είναι απαράδεκτο και αντικοινωνικό και οδηγεί σε μεγάλη μείωση των συντάξεων και φτωχοποίηση των συνταξιούχων.
Σχολιάζοντας την επικοινωνία Τσίπρα-Παυλόπουλου για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ο πρώην υπουργός ανέφερε πως πρωθυπουργός ψάχνει συνενόχους για να φέρει τις επώδυνες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και πως πιθανή σύγκληση του συμβουλίου είναι προάγγελος μιας ευρύτερης συνεργασίας κόμματος ή ακόμα και οικουμενικής κυβέρνησης.
Σε ερώτηση του karfitsa.gr για το εάν βλέπει εκλογές, εκτίμησε ότι θα υπάρξουν ταχύτατες πολιτικές εξελίξεις και πως λόγω των απεργιών και των διαδηλώσεων και της γενικευμένης αντίδρασης του κόσμου, είναι πιθανό να έχουμε νέες κάλπες σε λίγους μήνες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.