, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μοίρασε πρόστιμα η Αστυνομία σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης

Eλέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 16/12 μέχρι τις 18/12, για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Πιο συγκέκριμενα:

  • Σε σνακ μπαρ, διαπιστώθηκε η μη έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και κατελήφθη να απασχολούνται (2) εργαζόμενοι για τους οποίους δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Επίσης, διαπιστώθηκε η λειτουργία του καταστήματος χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
  • Σε ταβέρνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων λιανικής πώλησης, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και βεβαιώθηκαν πέντε (5) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε να απασχολούνται πέντε (5) εργαζόμενοι οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε καφέ, διαπιστώθηκε να απασχολείται εργαζόμενη η οποία δεν ήταν καταχωρημένη στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.