, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κι άλλος ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την Κεντροαριστερά…

Ο έκτος που διεκδικεί την ηγεσία του υπό σύσταση φορά της Κεντροαριστεράς έγινε το απόγευμα της Τετάρτης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Οι εκλογές θα γίνουν στις 5 Νοεμβρίου.

«Σήμερα ζητώ τη συμμετοχή σας στη συγκρότηση του νέου φορέα της Προοδευτικής Παράταξης. Μαζί να αναλάβουμε το βάρος της ευθύνης μιας νέας πορείας, απέναντι στα ψέματα και το λαϊκισμό. Μαζί να διαμορφώσουμε την πρόταση διακυβέρνησης της χώρας που θα προτείνουμε στον ελληνικό λαό. Να διαμορφώσουμε μαζί τη νέα συμφωνία με τους πολίτες της χώρας» τόνισε στο μήνυμά του, που μεταδόθηκε και μέσω YouTube ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Η ίδρυση της μεγάλης, Δημοκρατικής Προοδευτικής μας Παράταξης, αποτελεί εθνικό γεγονός, που θα βάλει τέλος στην καταστροφική πορεία, στην οποία μας οδηγούν οι επιλογές Τσίπρα -Καμμένου. Με τη συμμετοχή σας θα οικοδομήσουμε την προοδευτική κυβερνητική πρόταση, θα ηττηθεί στρατηγικά ο εθνικολαϊκισμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μαζί θα αντιμετωπίσουμε τη ΝΔ ως τον άλλο πόλο κυβερνητικής πρότασης» προσέθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινόπουλος θέτοντας σαφή όρια ανάμεσα στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Ο ίδιος έκανε λόγο για την Ελλάδα του 2030, περιέγραψε τον εαυτό του ως τη νέα γενιά της παράταξης και κάλεσε τον κόσμο σε μαζική συμμετοχή.
Ο βουλευτής Αρκαδίας, ο οποίος στο παρελθόν στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είχε λάβει ένα ποσοστό της τάξεως του 23%, ακολουθεί τις υποψηφιότητες του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, του προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, των πρώην υπουργών Γιάννη Ραγκούση και Γιάννη Μανιάτη και βεβαίως της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.
Την Παρασκευή θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του σχετικά με τη διεκδίκηση της αρχηγίας του νέου φορέα ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.