, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

ΝΔ: Κοινοβουλευτική ντροπή τα έξι “δεκανίκια” του κ. Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα και τους έξι ανεξάρτητους βουλευτές, σχολιάζοντας την απόφαση των τελευταίων να προσμετράται στο εξής η θετική τους ψήφος σε εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα νομοσχέδια.

«Η κοινοβουλευτική ντροπή που παρακολουθούμε δεν έχει προηγούμενο», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με το γεγονός ότι οι έξι «πρόθυμοι» βουλευτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό.

«Τα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα εκχώρησαν εν λευκώ τη συνείδησή τους, δηλώνοντας εκ προοιμίου ότι θα ψηφίζουν ό,τι και να φέρει στη βουλή», αναφέρει η σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «η ΝΔ δεν θα επιτρέψει αυτόν τον κοινοβουλευτικό ευτελισμό».

Στον ίδιο τόνο, η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι «το σημερινό πληρεξούσιο είναι συνταγματικά ανυπόστατο. Η κυβέρνηση-κουρελού παραμένει κυβέρνηση μειοψηφίας και να ξέρουν άπαντες ότι θα τίθενται διαρκώς και επώνυμα προ των ευθυνών τους».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.