, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο πραγματικός λόγος χωρισμού ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νάσο Αναστασόπουλο

Οριστικός ο χωρισμός της σχέσης της Κατερίνας Καινούργιου µε τον Νάσο Αναστασόπουλο, με το ζευγάρι να μην πρόλαβε καν να γιορτάσει την πρώτη επέτειο της σχέσης του, παρότι στην αρχή όλα έµοιαζαν ιδανικά ανάµεσά τους.

Στην πορεία, βέβαια, άρχισαν να εµφανίζονται και τα πρώτα αντικειµενικά προβλήµατα. Σύµφωνα µε όσα λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, η απόσταση υπήρξε ένας πολύ σηµαντικός λόγος για να φτάσουν τελικά στο σηµείο να χωρίσουν τους δρόµους τους.

Ο Νάσος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τοµέα των οικονοµικών και µοιράζει τη ζωή του ανάµεσα σε Λονδίνο και Αθήνα, δύσκολα µπορούσε να προσαρµόσει την καθηµερινότητά του έτσι ώστε να βλέπει περισσότερο την Κατερίνα.

Έτσι η παρουσιάστρια τους τελευταίους µήνες ήταν µονίµως µε µια βαλίτσα στο χέρι. Ταξίδευε για να συναντήσει τον αγαπηµένο της και στην αρχή, φυσικά, αυτού του είδους οι αποδράσεις έµοιαζαν συναρπαστικές. Όταν αυτό άρχισε να γίνεται κανόνας στην καθημερινότητα του ζευγαριού, οι συνθήκες δυσκόλεψαν ακόµα περισσότερο τα πράγµατα.

Πριν από λίγες εβδοµάδες, το unfollow του ενός στον άλλο στα social media πρόδωσε την έκρυθµη κατάσταση που επικρατούσε στη σχέση τους. Και κάπως έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήµες και τα δηµοσιεύµατα περί χωρισµού τους. Σύμφωνα µε πληροφορίες της Realnews από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, απλώς αποφάσισαν να µη διακόψουν τελείως τις σχέσεις, αλλά να προσπαθήσουν να κρατήσουν µια φιλική επαφή, έστω και µέσω των social media.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.