, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Δεσμεύσεις Λ. Ωραιόπουλου για τις λαϊκές

Τα προβλήματα που ταλαιπωρούν κατοίκους και επαγγελματίες στην λαϊκή αγορά στην οδό Ρήγα Φεραίου στις Συκιές άκουσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών και επικεφαλής της παράταξης «Άλμα στο Μέλλον», Λάζαρος Ωραιόπουλος.
Στη διάρκεια της περιοδείας που έκανε, άκουσε από κατοίκους της περιοχής παράπονα για την καθαριότητα μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς. Όπως ανέφεραν, σκουπίδια, σάπια φρούτα και λαχανικά παραμένουν στο δρόμο για πολλές ώρες ενώ στη συνέχεια γίνεται και πλημμελής καθαρισμός του χώρου. Σύμφωνα με τους ίδιους, όταν βρέχει η περιοχή μετατρέπεται σε… ποτάμι καθώς τα φρεάτια γεμίζουν σκουπίδια.
Ο κ. Ωραιόπουλος δεσμεύτηκε από την πλευρά του ότι αυτή η εικόνα θα αλλάξει και ότι ο χώρος της λαϊκής θα μετατραπεί σε ένα όμορφο υπαίθριο παζάρι σε καθαρό περιβάλλον, ενώ επισήμανε ακόμα πως θα μεριμνήσει, ώστε οι μικροπωλητές που δεν έχουν άδεια να απομακρυνθούν από το σημείο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.