, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

29 Ιανουαρίου 2022

Η σύνοδος που θα κάνει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα, είναι μία πολύ έντονη όψη, που δείχνει ότι όλα θα κριθούν, θα πρέπει να υποστούν την εκ βαθέων ανάλυση. Μία μέρα που σίγουρα δεν θα υπάρξει απλή ενημέρωση, αλλά, τα γεγονότα και οι λέξεις, γίνονται σίδερο στην ψυχή. Επίσης επειδή και η αυριανή μέρα έχει μία όψη που θέλει πολύ προσοχή, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι από τα πιο εύκολα. Έντονα γεγονότα, που σίγουρα θα χαρακτηρίζονται από δύσκολες και μυστικές συμφωνίες. Χρειάζεται προσοχή σε κάθε απόφαση μας και γενικότερα, να αρκεστούμε στα άκρως απαραίτητα. Η Σελήνη κενή πορείας έως τις 11. 00 πμ, δεν μας επιτρέπει να κάνουμε σημαντικά πράγματα, γιατί θα υπάρξουν δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων μας. Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε σήμερα πολλά θέματα που θα πρέπει να αποφύγετε. Ακόμη και κάποιες περιττές μετακινήσεις, θα ήταν φρόνιμο, να μην τις κάνετε. Επίσης, για σας του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, μην περιμένετε να σας στηρίξουν οι φίλοι σας και σίγουρα να αποφύγετε σχέδια, που δεν έχουν στέρεη βάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε εμπόδιο για καλό, αυτό σας ταιριάζει αυτές τις μέρες και η προστασία μπορεί να έρθει από μία ανατροπή, που θα σας στεναχωρήσει. Έως τις 11. 00 πμ, καλό είναι να μην κάνετε κάποια σημαντική νομική κίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, θα υπάρξουν οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν έντονα. Τα συναισθήματα σας είναι βαθιά και θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις, όπου θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες στο να τις υλοποιήσετε. Καλό είναι να βάλετε σε σειρά, τα ζητούμενα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πολυαστρία στον Αιγόκερο, θα σας δημιουργήσει αρκετές αναστατώσεις σε προσωπικά θέματα, σε συνεργασίες και διεκδικήσεις. Μία πολύπλοκη στιγμή, που όλα δυστυχώς, θα έχουν την δύναμη να σας υποτάξουν.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι οι πιο όμορφες μέρες αυτές για σας, όπου θα αναγκαστείτε να βάλετε νερό στο κρασί σας, πριν φτάσουν οι καταστάσεις στο απροχώρητο. Σχέσεις, συναισθηματικές αλλά και επαγγελματικές, σας έχουν κουράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι μέρες αυτές ενώ δεν σας βλάπτουν προσωπικά, νιώθετε έναν κίνδυνο γύρω σας και αυτό σας χαλάει την προσωπική σας ηρεμία. Μέχρι τις 11. 00 πμ, καλό είναι να μην κάνετε σημαντικά πράγματα, ιδίως αν αφορούν τα παιδιά σας και την συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις πλέον σας έχουν κουράσει και θα πρέπει να σκεφτείτε με ηρεμία λύσεις που θα σας βγάλουν από τις δυσκολίες που βιώνετε. Είναι αλήθεια ότι η υπομονή σας έχει εξαντληθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες συζητήσεις και συμφωνίες θα μπουν στο στόχαστρο σας, αυτές τις μέρες. Θα είναι μία περίοδος που οι ανατροπές θα έχουν την τιμητική τους, οπότε, μην σιγουρέψετε κάτι, πριν τελειώσει ο Φεβρουάριος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να καταλάβετε τα πιο σκοτεινά σας κίνητρα, για μία συναισθηματική σας υπόθεση, που μάλλον έχει το το στίγμα του απαγορευμένου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, θα φέρει πολλά γεγονότα σε κάθε τομέα σας. Είστε πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, ή για το καλό, ή για το κακό. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και μην φοβάστε να δείτε τις καταστάσεις, ως έχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την προσοχή σας, θα την στρέψετε σε κάθε κρυφή κατάσταση, σε μυστικές συναντήσεις, ή σχέσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Ένα δυνατό Σαββατοκύριακο, ώστε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έντονα συναισθήματα θα σας προκαλέσουν κάποιες υποθέσεις που καθυστερούν, ενώ οι φίλοι σας, ίσως να έχουν μία τελείως διαφορετική άποψη, για ένα θέμα που σας αφορά. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθετε ή να πείτε κάποιο μυστικό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.