Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει “απόβαση” στη Μασσαλία για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ σε ένα ιστορικό γεγονός για τον δικέφαλο.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παλέψει με ψυχή και πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας στο πλευρό της και τους οπαδούς της, που εξάντλησαν τα εισιτήρια και ταξίδεψαν μέχρι τη Μασσαλία.
Από νωρίς έχει στηθεί πάρτι από τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι και προετοιμάζονται για την σημερινή αναμέτρηση.
Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης που έφτασαν οι πρώτοι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν έλειψαν και τα επεισόδια με την αστυνομία να πετάει δακρυγόνα στην είσοδο ξενοδοχείου, όπου έμεναν εκατοντάδες φίλαθλοι του δικεφάλου.
Στο “καυτό” Βελοντρόμ θα βρεθούν περίπου 3.500 φίλοι του ΠΑΟΚ για να βοηθήσουν τον δικέφαλο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα να πάρει την πρόκριση για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Δείτε τα βίντεο εδώ:
https://youtube.com/shorts/HWFwCkhKKCg


