Τους… τρόμαξε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος όταν ενώ αγόρευε από το βήμα της Ολομέλειας για την αστυνομική εκπαίδευση, ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τον προεδρεύοντα Θ. Μπούρα να διακόψει την ομιλία του.
Ο υπουργός αρχικά κάθισε στα κυβερνητικά έδρανα, όμως και με την επιμονή των συναδέλφων του μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Κοινοβουλίου, όπου και εξετάστηκε από τον εφημερεύοντα γιατρό. Μάλιστα, ο πρώτος που έσπευσε να δει την κατάσταση της υγείας του προτού πάει στα ιατρεία ήταν ο Παύλος Πολάκης.
Τελικά δεν ήταν τίποτα σοβαρό, μια ίωση, η οποία τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα και έχει εξαντλήσει τον οργανισμό του. Όπως έλεγε ο ίδιος αποχωρώντας από τη Βουλή -η σύσταση του γιατρού ήταν να ξεκουραστεί στο σπίτι του-δεν νοσεί από Covid, καθώς έχει κάνει τρία τεστ που έχουν βγει αρνητικά.
Τα… καλά μαντάτα για την κατάστασή του μετέφερε ο ίδιος ο υπουργός με ανάρτησή του: «Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Και έτσι γνώρισα και τον γιατρό της Βουλής. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη». Περαστικά και από τη στήλη στον Τάκη Θεοδωρικάκο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL




