Προβλήματα υδροδότησης για πέντε ώρες θα αντιμετωπίσουν καταναλωτές σήμερα σε περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 31/3/2023, από τις 9:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110, επί της οδού Μπρέχτ της Δ.Ε. Πολίχνης , του Δήμου Παύλου Μελά.
Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Μπρέχτ – Σκύδρας – Βουλγαροκτόνου από Σκύδρας μέχρι Αισώπου καθώς και στις παρακείμενες οδούς, της Δ.Ε. Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.
“Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ.



