Εξαλλη εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, σε βίντεο που ανήρτησε στα social media, καθώς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία δυσάρεστη εμπειρία που είχε στο αεροδρόμιο.
Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Σάμο, όμως τελικά έχασε την πτήση της, χωρίς να… την ενημερώσει κανείς! Στο βίντεο που δημοσίευσε αναφέρει τι ακριβώς συνέβη και τονίζει πως βρισκόταν στο αεροδρόμιο αρκετή ώρα πριν αναχωρήσει το αεροπλάνο.
«Εγώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στην Σάμο»
πετσόκομμα, το. #SkyExpress pic.twitter.com/a2i89G5IhH
— Andrikelos® 🏳️🌈 (@andrikeloss) June 3, 2023
Αρχικά λέει: «Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να με έχει πάει η Sky Express στη Σάμο. Κάτι που δεν συνέβη, όπως καταλαβαίνετε και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας κρύβω».
«Αυτό το αεροπλάνο το έχασα λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν», σημειώνει η ηθοποιός σε έξαλλη κατάσταση.
Όταν κατευθύνθηκε προς το μέρος τους για να ζητήσει βοήθεια, εκείνες φρόντισαν απλά να την ενημερώσουν ότι εφόσον έχασε την πτήση της, δεν υπάρχει άλλη λύση.
«Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν, λέω “μα είμαι 20′ πριν εδώ». “Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα». Μου απαντούν λοιπόν, ότι δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση, Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ», εξηγεί.
Σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την πτήση της Ζέτας!








