Αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης με Κίεβο - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης με Κίεβο

UIA

Απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας καθιερώνει η Ukraine International Airlines με πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα – Κίεβο και Θεσσαλονίκη – Κίεβο. Οι πτήσεις από Αθήνα (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος) προς Κίεβο (Boryspil International Airport , terminal D), θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και από 18 Ιουνίου θα προστεθεί ακόμη μία πτήση, κάθε Τρίτη.

Επίσης, από 31 Μαΐου 2013, ξεκινά η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Κίεβο, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση της, οι πτήσεις της UIA μεταξύ Ελλάδας και Κιέβου θα πραγματοποιούνται με σύγχρονα και άνετα αεροσκάφη, τύπου Βoeing 737 με δύο κατηγορίες θέσεων – διακεκριμένη και οικονομική.

“Καθιερώνοντας την απ’ ευθείας τακτική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Κιέβου, δημιουργείται ακόμα ένα σκαλοπάτι για την περαιτέρω γεωγραφική επέκταση της UIA και προσαρμογή της εταιρείας στη νέα στρατηγική του δικτύου” ανέφερε ο Anton Mattis, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ