Άφησαν τα φάρμακα και έπιασαν τα...όργανα για φιλανθρωπικό σκοπό - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Άφησαν τα φάρμακα και έπιασαν τα…όργανα για φιλανθρωπικό σκοπό

Βελτιώνουν με αυτό τον τρόπο τη ζωή των ηλικιωμένων

Pfizer Hellas Band

Της Φρόσως Βαρβάρα

Άφησαν πίσω για λίγο τις ιατρικές τους τσάντες και το έριξαν στο… τραγούδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο λόγος για τους  6 εργαζόμενους φαρμακευτικής εταιρείας οι οποίοι έχουν συστήσει  εδώ και ενάμιση χρόνο, μια μπάντα και διασκεδάζουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητά τους.

«Οι δράσεις της Pfizer Hellas Band αποτελούν μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για την πολύ σημαντική προσφορά των μεγαλύτερων σε ηλικία συνανθρώπων μας στην κοινωνία. Η συγκινητική αποδοχή που λαμβάνουμε από εκείνους, δικαιώνει τις προσπάθειές όλων των συναδέλφων που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία και ταυτόχρονα μας γεμίζει με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και όρεξη να συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε έστω και για λίγο, τις ζωές συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη» αναφέρει ο  κ. Νίκος Χατζηνικολάου,  Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της  εταιρείας  αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας.

Την μπάντα αποτελούν ακόμη  η Νάντια Πρασίνου, ο Κώστας Σαλβιερίδης ,ο Στράτος Χρηστεάς αλλά και ο Ηρακλής Βαβάτσικας.

«Το κοινό μας υποδέχεται πολύ εγκάρδια. Διασκεδάζουν χορεύουν ενώ μας ακούν με πειθαρχία» επισημαίνει ο Κώστας Σαλβιερίδης και συνεχίζει «Κάνουμε πρόβες μετά τη δουλειά σε έναν χώρο που μας έχει διαθέσει η εταιρεία. Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει σε διάφορα ΚΑΠΗ στην Αθήνα τώρα είμαστε στη Θεσσαλονίκη ενώ σκοπός μας είναι να πάμε και σε άλλες πόλεις όπως η Καβάλα και η Αλεξανδρούπολή» τονίζει.

«Εμείς σαν εταιρεία το αγκαλιάσαμε .Στηρίζουμε τέτοιες κοινωνικές δράσεις γιατί έχουμε καταλάβει πως ο κόσμος χρειάζεται και άλλα πράγματα εκτός από φάρμακα» επισημαίνει ο Δημήτρης Θεριός Διευθυντής επικοινωνίας της εταιρείας.

Το ρεπερτόριο της  μπάντας που θα κάνει δύο ξεχωριστές εμφανίσεις για τους ηλικιωμένους του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμονας» και του Γ΄ΚΑΠΗ του Δήμου Συκεών – Νεάπολης είναι ελαφρολαϊκό και έντεχνο.

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ