18:22, Παρασκευή
30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης στις εκδηλώσεις Βαλκανικής Πλατείας 2022

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας τραγουδά «Εδώ να Μείνεις», την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης στις 21.00, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Βαλκανικής Πλατείας 2022.

«Εδώ να Μείνεις», στη μαγεία της φωνής της, των τραγουδιών της, στη μαγεία της μουσικής της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Στην παράσταση συμμετέχει ο Παναγιώτης Λάμπουρας.

Η κρυστάλλινη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη έχει γίνει συντροφιά στους έρωτες, τις λύπες, τους χωρισμούς, στις χαρές, στις μοναξιές αλλά και στα πιο μεγάλα γλέντια μας.

Δε χρειάζονται ιδιαίτεροι πρόλογοι και συστάσεις για την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Πρωταγωνιστεί στην μουσική σκηνή της χώρας μας εδώ και τέσσερις δεκαετίες, έχει ένα ζηλευτό ρεπερτόριο με δεκάδες επιτυχίες που γίνανε μέχρι και συνθήματα, έχει ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο με την μουσική και τα τραγούδια της κι έχει εμφανιστεί σε εμβληματικούς χώρους εντός κι εκτός συνόρων, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές αλλά και ερμηνευτές, εντός κι εκτός Ελλάδος και τέλος έχει μια τεράστια ερμηνευτική γκάμα που της επιτρέπει να είναι τόσο ποπ όσο και λαϊκή τραγουδίστρια, τόσο τζαζ όσο και ρεμπέτισσα.

Όλα αυτά – και πολλά ακόμα – είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Οι πιο φανατικοί θαυμαστές της ακόμη σιγοντάρουν το «Ψωμί- παιδεία- Ελευθερία Αρβανιτάκη» που ακουγόταν σαν ιαχή την δεκαετία του ’90 και φυσικά όλοι αδημονούν για να ακούσουν την αξεπέραστη ερμηνεύτρια να υμνεί τον έρωτα, την παράδοση, την ποίηση και την παγκόσμια μουσική, την οποία υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια.

Έχει πει τραγούδια που γίνανε συνθήματα, έχει υμνήσει τον έρωτα, έχει υπηρετήσει το λαϊκό τραγούδι, έχει εξυψώσει την παράδοση, έχει ταξιδέψει την Ελλάδα με την μουσική της στις πέντε ηπείρους, δίνοντας παραστάσεις σε κάποιους από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους διεθνώς, έχοντας καταλάβει μια θέση στον κόσμο της world music , έχει τζαζάρει με απίστευτο class.

Έχει κάνει ποπ με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, έχει ερμηνεύσει μελοποιημένη ποίηση κάνοντάς την mainstream, έχει ανοίξει τον δρόμο για το ρεύμα της μουσικής με έναν χαρακτήρα εντοπιότητας σε συνδυασμό με τις επιρροές της δύσης, έχει τραγουδήσει τόσο με ρεμπέτικες κομπανίες όσο και με κλασσικές ορχήστρες, έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες με δημιουργούς κι ερμηνευτές εντός και εκτός των συνόρων και συνεχίζει να προτείνει νέα τραγούδια, νέους ήχους μέχρι και σήμερα:

Είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελευθερία μας.

Η διαχρονική ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι σπουδαία στην τέχνη της, έχει ταξιδέψει τη μουσική της και τη μουσική της χώρας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έχει ένα ευρύ ρεπερτόριο γεμάτο από όλα τα χρώματα και τα ιδιώματα, πότε pop και πότε λαϊκή, πότε τζαζ και πότε παραδοσιακή, με τραγούδια που έχουν μπει στα στόματα όλων μας κι έχουν νικήσει το χρόνο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης | Περιοχή Στρεμπενιώτη

Βαλκανική Πλατεία 2022

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:00

Τηλ.: 2313.33125, 2313.329540

Εισιτήρια
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 10€
Προπώληση ticketservises.gr