, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Η Ελένη Βιτάλη σε ένα μουσικό live με τους «Τζουμ»

Η Ελένη Βιτάλη, μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, έρχεται στο Ocean Club, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, στις 21.00, με τη μουσική συντροφιά των «Τζουμ».

Από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, συνεχίζει τις εμφανίσεις της παρέα με τους δυναμικούς και ανατρεπτικούς «Τζουμ» στις ενορχηστρώσεις.

Τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.

Με την μοναδική φωνή της θα μας παρασύρει να τραγουδήσουμε κι εμείς μαζί της σε μια βραδιά που θα ξεπεράσει τις κοινωνικές αποστάσεις, θα μας ενώσει και θα μας φέρει κοντά που τόσο έχουμε τόσο ανάγκη.

Η δισκογραφία της Ελένης Βιτάλη ξεκινά από το 1973, δίπλα στη Σωτηρία Μπέλου, όταν πήρε μέρος και στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους συνθέτες λαϊκών τραγουδιών, ηχογράφησε ρεμπέτικα , δημοτικών και παλιά λαϊκά τραγούδια, ενώ οι συνεργασίες της από το χώρο του έντεχνου συμπεριλαμβάνουν ονόματα των: Μίκης Θεοδωράκης, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νότης Μαυρουδής, Σπύρος Σαμοΐλης, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Ανδρέου, Αντώνης Μιτζέλος, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Σταυριανός, Νίκος Πορτοκάλογλου κ.ά

Πληροφορίες:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Ώρα: 21:00

Ocean Club

Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ με ποτό