, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Ο Τάκης Ζαχαράτος «Strangers in the night» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ο Τάκης Ζαχαράτος για μία και μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για φιλανθρωπικό σκοπό, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 20.30.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ευαίσθητος καλλιτέχνης απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και χαρισματικός performer γι’ αυτή την εξαιρετικής σημασίας βραδιά, παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του θα μας ταξιδέψει σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι!

Εκεί όπου ο Φρανκ Σινάτρα συναντά τον Ντιν Μάρτιν και κλείνουν το μάτι στην Αλίκη τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους… στην υγειά μας! Η Αντέλ θα γοητευτεί από τη φωνή της Σοφίας Βέμπο και η Έιμι Γουαϊνχάουζ από τη φωνή της Εντίθ Πιάφ. Η Μαρλέν Ντίντριχ θα κρυφακούσει την Τζάνη Βάνου να υμνεί τον έρωτα και ο Λούις Άρμστρονγκ θα διστάζει να διελέξει ανάμεσα στη Βίκυ Μοσχολιού και την Σίρλεϋ Μπάσεϋ. Όσο για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη; Δε θα δυσκολευτεί να κάνει σαματά με τη ζίλια της τραγουδώντας A modo mio και κοντράροντας τη Μέριλιν Μονρόε, ενώ η Λάιζα Μινέλι θα χειροκροτεί την Μαρινέλλα από την κουίντα.

Μία βραδιά η οποία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα της παράστασης θα κατευθυνθούν στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, καθώς επίσης και το σύλλογο ΑΝΤΗΡΙΔΑ για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Marcom Tzelepoglou.

Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου
Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου
Κείμενα: Τάκης Ζαχαράτος
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Δημόπουλος