, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Οι «Les Au Revoir» συνεχίζουν φθινοπωρινές εμφανίσεις

Οι «Les Au Revoir» συνεχίζουν τις φθινοπωρινές τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 1 Οκτώβριου 2022, στις 22.00, με μια εμφάνιση στο ZëBRA Espresso Bistro and Spirits, με διάθεση να ντύσουν με τις μελωδίες τους μια ξεχωριστή βραδιά.

Έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους single «Βράδυ Σαββάτου», οι «Les Au Revoir» θα παρουσιάσουν για ακόμα μια φορά στην σκηνή του ZëBRA τις κοσμοπολίτικες μελωδίες τους από τα δυο τους album «Retro’ Clock» και «Στους Πέντε Ανέμους», αλλά και πολλές άλλες εξαιρετικές διασκευές!

Αυτό που τους χαρακτηρίζει επί σκηνής όλα αυτά τα χρονιά είναι οι εκρηκτικές, γεμάτο ταπεραμέντο και κέφι παραστάσεις που περιλαμβάνουν ένα ευρύ ρεπερτόριο από όλο τον κόσμο και από διάφορες εποχές!

Αυτό το «Βράδυ Σαββάτου» στις 1 Οκτώβρη όλη η πόλη θα έχει την ευκαιρία στο ZëBRA Espresso Bistro & Spirits να ακούσει τους «Les Au Revoir» Live και να ταξιδέψει με τις μελωδίες τους σε έναν κόσμο γεμάτο ρυθμό, κέφι και χαμογέλα!

Οι «Les Au Revoir» είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από ένα αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας.

Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς bossa nova και Swing ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια!

Από τις πρώτες ζωντανές τους εμφανίσεις εντυπωσίασαν με την σκηνική τους παρουσία, το πρωτότυπο πρόγραμμα και τις δυναμικές, γεμάτες ρυθμό ερμηνείες τους. Το καλλιτεχνικό άστρο των «Les Au Revoir» συνεχίζει να λάμπει όλο και πιο έντονα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι «Les Au Revoir» δίνουν το μουσικό τους ραντεβού με την διασκέδαση στο Zebra Espresso Bistro & Spirits όπου με τις πρωτότυπες μελωδίες και διασκευές τους θα μας χαρίσουν ακόμα μια μαγική βραδιά γεμάτη χαμόγελα, κέφι, χορό και όμορφες μουσικές αναμνήσεις.

Οι «Les Au Revoir» είναι:

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
Σπύρος Κακάλης (Ακουστική Κιθάρα)

Μερικοί σημαντικοί σταθμοί του συγκροτήματος ήταν: η συμμετοχή τους ως opening act στους Nouvelle Vague • οι συνεργασίες τους δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα και τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Δάντη.

Πληροφορίες:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Ώρα: 22.00

ZëBRA Espresso Bistro and Spirits

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 304 674