, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Χριστούγεννα στο Μέγαρο με τη MOYSA – Musical & Broadway

Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σημαίνει και…MOYSA.

Η ξεχωριστή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 20:30′ θα μετατρέψει την αίθουσα «Φίλων Μουσικής» σε… σκηνή του Broadway. Εμβληματικά τραγούδια των πιο διάσημων musical θα μας μεταφέρουν στην Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη.

Από τον Andrew Lloyd Weber στον Frank Sinatra και την Barbara Streisand, το κοινό καλείται να μετέχει στη μαγεία της πολυαγαπημένης μουσικής των μεγαλύτερων αστέρων του μουσικού θεάτρου, σε μία συναυλία γεμάτη λάμψη και εορταστική διάθεση.

Διάσημα κομμάτια αγαπημένων musicals του χθες και του σήμερα θαερμηνευθούν στην συναυλία, που θα γίνει υπό την μουσική διεύθυνση του Daniel Jinga. Ο Daniel Jinga έχει διευθύνει πολυάριθμες συναυλίες και σημαντικές εκδηλώσειςσε όλη την Ρουμανία. Στην σκηνή θα συναντήσουμε σημαντικούς δεξιοτέχνες της μουσικής, όπως την Ντένια Λεβέντη, την Gloria Enchill, τονAndrei Fermeșanuκαι τον Roberto Tarsi, όλοι τους βραβευμένοι για τις φωνητικές τους ικανότητες και με πολλές αξιέπαινες εμφανίσεις σε όπερες και musical του εξωτερικού.

Η MOYSA συστήθηκε τον Μάρτιο του 2015 και είναι μία κοινότητα νέων μουσικών από τη Βόρεια Ελλάδα και άλλες περιοχές της χώρας, ηλικίας 8 έως 25 ετών. Σκοπός της είναι η περαιτέρω εκπαίδευση των μελών της στην ορχηστρική τέχνη και σε συναφείς τομείς, καθώς και η ενδυνάμωση της κοινωνικής ευαισθησίας μέσω της μουσικής.

Αίθουσα «Φίλων Μουσικής» του κτηρίου Μ1

Συντελεστές:

Ντένια Λεβέντη (Ελλάδα) Σοπράνο

Gloria Enchill (Ιταλία) Μέτζο σοπράνο

Andrei Fermeșanu (Ρουμανία) Τενόρος

Roberto Tarsi (Ιταλία) Τραγούδι

MOYSA – Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Daniel Jinga Διεύθυνση Ορχήστρας

Τιμές εισιτηρίων: 20€, 15€, 10€ (μειωμένο)

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=3086

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.