21:30, Σάββατο
13 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Η Μαρίνα Σάττι στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών!

Η τραγουδοποιός και πολυσχιδής καλλιτέχνης Μαρίνα Σάττι, έρχεται στην Μονή Λαζαριστών την Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Τέσσερα χρόνια μετά την σαρωτική επιτυχία της “Μάντισσας”, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της κορυφής για άλλη μια φορά με τα νέα της τραγούδια “Πάλι” και “Πόνος Κρυφός” αλλά και με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ «YENNA» («γέννα»), η Μαρίνα ανεβαίνει στη σκηνή σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα..

Οι συναυλίες της Μαρίνας Σάττι είναι το ίδιο ξεχωριστές όσο και τα τραγούδια που δημιουργεί. Στο live της στις 11 Ιουλίου θα παρουσιάσει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις. «Για μένα παράδοση είναι οι άνθρωποι –που έρχονται και φεύγουν- ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω τους».

Στη σκηνή στην Μονή Λαζαριστών θα την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, σε μία σύγχρονη μουσική γιορτή, με τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της, πολυφωνικές αλχημείες και απροσδόκητες ενορχηστρώσεις Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Γκάιντα και beats. Νταούλια και 808. Μια γιορτή -με τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς- όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό για να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
• ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ
• ΕΛΕΝΑ ΛΕΩΝΗ τραγούδι
• ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΑΡΚΙΔΗ τραγούδι
• ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΣΑΣ πνευστά
• ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΒΑΣ τύμπανα
• ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ κρουστά

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15€ προπώληση – 17€ στο ταμείο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ online: www.ticketservices.gr , τηλεφωνικά: 2107234567

ΦΥΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ Θέατρο Αυλαία – Τσιμισκή 136, Θεσσαλονίκη