, Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

TECHSALONIKI 2022 Ι 28 & 29 ΜΑΪΟΥ

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το TechSaloniki2022 Powered By Deloitte υπόσχεται μια ξεχωριστή tech εμπειρία. Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η εκδήλωση,  που τελεί υπό την αιγίδα της ΠΚΜ και του Δήμου Θεσσαλονίκης,επιστρέφει το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Μαΐου 2022, για να γιορτάσει την πρώτη συνάντηση με φυσική παρουσία, μετά την πανδημία του Covid-19, στις εγκαταστάσεις της ΑΠΟΘΗΚΗΣ Γ’, ΠΡΟΒΛΗΤΑ Α’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση πρόκειται να φιλοξενήσει κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας, να λειτουργήσει ως δυναμικό πεδίο επαφής και αλληλεπίδρασης μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού, να δημιουργήσει προϋποθέσεις συνέργειας, να αναδείξει ανταγωνιστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να προσφέρει job interviews σε νέους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες, προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας και απασχόλησης σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο.     

Ξεκινώντας το 2016, τo TechSaloniki  υπήρξε πρωτοβουλία ενός σημαντικού δικτύου εταιριών Τεχνολογίας και Πληροφορικής της πόλης με αυθεντικό όραμα για το ψηφιακό μέλλον της Β. Ελλάδας. Έχοντας πλέον μετεξελιχθεί στην αρτιότερη διοργάνωση του κλάδου, σκοπός του είναι η εδραίωση της Θεσσαλονίκης ως κέντρο καινοτομίας και τεχνολογικής ανάπτυξης, αντάξιο αυτών του εξωτερικού, με ελληνικές και ξένες εταιρείες πληροφορικής, και με ανταγωνιστικές προοπτικές απασχόλησης.

Παρά τις προκλήσεις των τελευταίων ετών, το TechSaloniki  έχει επιτελέσει σημαντικά βήματα προόδου, συμβάλλοντας αποφασιστικά τόσο στην ανάπτυξη του τοπικού οικοσυστήματος τεχνολογίας, όσο και στην καταπολέμηση του  brain drain και της ανεργίας. Από το 2016 έως σήμερα, έχει φιλοξενήσει 40 από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής, έχει δεχθεί περίπου 5000 υποψηφίους, έχει πραγματοποιήσει παραπάνω από 1000 συνεντεύξεις, και κυρίως έχει επιτύχει σημαντικό αριθμό προσλήψεων.

Το TechSaloniki2022 Powered By Deloitte θα φέρει σε επαφή  την ψηφιακή κοινότητα με ένα εντυπωσιακό line up εταιριών, όπως Accenture, Veltio, Noris,  Prodyna, Onelity, Beta, Kaizen, Infodim, Altair, Apifon, Datascouting, Dataways,  Deus ex Machina, Olympia Electronics, Kenotom, Dataviva, BBV, Emisia, Foodtec, GWF, Masoutis, Draxis, Net2Grid, Tettix, Semitron, Geekbot, που συνεχώς εμπλουτίζεται. Με το βλέμμα στραμμένο στην νέα ψηφιακή εποχή, έχει θέσει ως προτεραιότητα τη δικτύωση και τη συνεργασία, τον εντοπισμό skills gap και το reskilling από άλλους κλάδους, την πρόσβαση σε εξειδικευμένο  ανθρώπινο δυναμικό, τη δημιουργία προϋποθέσεων για την επώαση καινοτόμων, ανταγωνιστικών επιχειρήσεων και τη μεγιστοποίηση του οικονομικού αποτυπώματος του οικοσυστήματος. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή είναι απαραίτητη  https://platform.techsaloniki.gr/web/#/register

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6947934090 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της διοργάνωσης  https://techsaloniki.gr/techsaloniki-6/