Α τόσο καλά corona edition!

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος στο πλαίσιο της διοργάνωσης: “Μαζί του,ς κοντά τους” του Θεάτρου Αμαλία, που έχει ως στόχο την συμπαράσταση των πυρόπληκτων Εύβοιας, θα παρουσιάσει αφιλοκερδώς την special solo παράστασή του: “Α τόσο καλά corona edition!”.

Πρόκειται για μία παράσταση κωμωδίας – stand up comedy – η οποία με πολύ χιούμορ διακωμωδεί όχι μόνο τα δεινά του Κορωνοϊού, αλλά το πόσο “καλά” είναι το εθνικό σύστημα υγείας, οι διακοπές μας με την οικογένεια, ή στο παλιό σπίτι στο χωριό, το επάγγελμα του σερβιτόρου του… ζητιάνου! Αν έχετε προλήψεις προκαταλήψεις, σας ενοχλεί η τεχνολογία και η αυτόματη γραφή, ή οι παραξενιές των γέρων, είναι μερικοί από τους λόγους που πρέπει να δείτε αυτή την παράσταση!

Και φυσικά υπάρχει ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος: Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, υγιεινής, φαρμάκων, αλλά και τροφές για κατοικίδια που θα αποσταλούν στα πυρόπληκτα χωριά της Β. Εύβοιας, γιατί σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να είμαστε “μαζί τους κοντά τους”.

Μπορείτε ήδη να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Θεάτρου Αμαλία (2310 842509) για να πάτε την προσφορά σας και να παραλάβετε την πρόσκλησή σας.