, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Η παιδική παράσταση «Παπουτσωμένος Γάτος» του Σαρλ Περώ

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος» του Σαρλ Περώ, σε αφήγηση Γεράσιμου Σκιαδαρέση υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο Σινέ Βακούρα, από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 11.00, και κάθε Κυριακή έως τις 30 Οκτωβρίου.

Η παράσταση απευθύνεται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Το γνωστό σε όλους παραμύθι «Ο Παπουτσωμένος Γάτος», ο πιο γοητευτικός γάτος όλων των παραμυθιών βοηθά το φτωχό αφεντικό του να γίνει ένας μεγάλος Βασιλιάς.

Μέσα από παιχνίδια, χορό και την συμμετοχή των παιδιών ο σκανταλιάρης γάτος γίνεται αχτύπητο δίδυμο με το αφεντικό του και αναστατώνουν ένα ολόκληρο χωριό. Έλα μαζί με την μαμά και τον μπαμπά σου, να βοηθήσεις το πιο διασκεδαστικό θεατρικό δίδυμο, να κυνηγήσεις ροζ λαγούς, στρουθοκαμήλους και να χορέψεις όσο ποτέ.

Αφηγητής: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Η υπόθεση της παράστασης

Το παραμύθι ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει στη διαθήκη του όλη την περιουσία του στον πρώτο και τον δεύτερο γιο, ενώ στον τρίτο αφήνει ένα τσουβάλι με ένα Γάτο!
Ο Γάτος δεν είναι ένας απλός χουζούρης Γάτος, αλλά ένας γάτος που μιλάει με ανθρώπινη λαλιά , είναι πανέξυπνος και φοράει μπότες!

Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει. Στην πορεία μάλιστα καταφέρνει να τον χρήσει Κόμη, να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα ακόμη και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νάντια Αντωνίου
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική Επιμέλεια: Γιάννα Σισκοπούλου
Ενδυματολογία: Αθηνόδωρος Λημνιός

Παίζουν: Ειρήνη Τζουρέλη, Δημήτρης Ελιάς, Ειρήνη Τσαρσιταλίδου, Καλλιόπη Φυντανή

Πληροφορίες:

Πρεμιέρα: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Παραστάσεις: κάθε Κυριακή ως 30 Οκτωβρίου 2022

Ώρα: 11.00

Cinema Vakoura

Τιμές εισιτηρίων: από 8 ευρώ- 10 ευρώ