, Παρασκευή
31 Μαρτίου 2023

Παράταση παραστάσεων για το «Frankie & Johnny» του Terrence McNally

Λόγω επιτυχίας, το “Frankie & Johnny” του Terrence McNally, μία παραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου Monks σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαλάκου, παίρνει παράταση και παραμένει στη σκηνή του Θεάτρου Τ για δύο ακόμα διήμερα, στις 10-11 και στις 17-18 Ιανουαρίου 2022. Το έργο, που έχει μεταφερθεί με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο, με τη Michelle Pfeiffer στον ρόλο της Frankie και τον Al Pacino στον ρόλο του Johnny, είναι μια ρομαντική κωμωδία με καταιγιστικό ρυθμό, που μιλά για το ρίσκο του έρωτα και τη λυτρωτική δύναμη της αγάπης.

Μια νύχτα, σε ένα μικρό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, τα σώματα δύο ανθρώπων ενώνονται, αναζητώντας καταφύγιο για τις πληγωμένες ψυχές τους. Αυτή τη νύχτα, η σερβιτόρα Frankie, θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν, και ο «Ιππότης της Κουζίνας» Johnny, πρώην αλκοολικός και αποτυχημένος οικογενειάρχης, έχουν μία και μοναδική ευκαιρία: να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να κάνουν μία νέα αρχή μαζί. Θα πάρουν το ρίσκο;

Γραμμένο σε μία περίοδο που ο McNally είχε πειστεί ότι δεν θα ξαναζούσε τον έρωτα, η Frankie και ο Johnny κλείνουν πονηρά το μάτι στον δημιουργό τους, μεταφέροντας ένα μήνυμα γεμάτο ελπίδα: ποτέ δεν είναι αργά για να ειπωθούν οι λέξεις που έχουν τη δύναμη να φέρουν δυο ανθρώπους κοντά.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Μετάφραση: Χρύσα Γούτου
Σκηνοθεσία – Επιμέλεια μετάφρασης: Γιώργος Μιχαλάκος
Σκηνικά – Κοστούμια: Αλεξάνδρα Δρόσου
Μουσική: Αναστασία Γιαμούζη
Επιμέλεια κίνησης: Δημήτρης Γαλανάκης
Φωτισμοί: Ελένη Ντάγκα
Φωτογραφίες: Ανθούλα Αηδώνη
Σχεδιασμός αφίσας/προγράμματος: Ανθούλα Αηδώνη, Νίκος Χίτζιος
Επικοινωνία: Λία Κεσοπούλου
Παραγωγή: Εταιρία Θεάτρου Monks

Επί σκηνής

Ιωάννης Καμπούρης
Χρύσα Γούτου

Μουσικοί επί σκηνής

Αναστασία Γιαμούζη
Γιώργος Καλλιφατίδης