, Σάββατο
04 Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζεται για δύο ακόμη παραστάσεις το «Destiny» του Άκη Δήμου!

Με επιτυχία δόθηκαν οι δύο πρώτες παραστάσεις για το «Destiny» στο Metropolitan the Urban Theater (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2). Το έργο του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Νίκης Σκιαδαρέση θα παιχθεί για δύο ακόμη βραδιές στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2022, στις 21.00.

Τι θα δείτε επί σκηνής; Πρόκειται για ένα έργο σε τρεις πράξεις. Πράξεις και όχι λόγια, γιατί μόνο με τα λόγια δεν πας μπροστά.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Κωνσταντίνα και η Τόνια είναι φίλες. Και στη ζωή και στο έργο! Στο έργο, ανακαλύπτουν ότι έχουν τον ίδιο γκόμενο.  Στη ζωή δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμη, γι’ αυτό ελπίζω να μη διαβάσουν το δελτίο τύπου.

Ένα έργο που αντιμετωπίζει με χιούμορ και ευαισθησία τις ανθρώπινες σχέσεις, την σχέση μας με τον εαυτό μας, τις ανασφάλειες και την ανάγκη για αποδοχή.

Ζωντανή, πρωτότυπη μουσική επί σκηνής, εξαιρετικές ερμηνείες κατά τη γνώμη μας και κακοεκτελεσμένες χορογραφίες, γιατί δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Ταυτότητα Παράστασης

Σκηνοθεσία: Νίκη Σκιαδαρέση

Μουσική: Σκιαδαρέσες

Σκηνικά – Κοστούμια: Destiny

Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Φωτογραφίες: Στάμος Σέμσης

Παραγωγή: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Εκτέλεση Παραγωγής: Θέατρο Metropolitan

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):

Κωνσταντίνα Κλαψινού, Τόνια Μαράκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, ΤόνιαΜαράκη, Τόνια Μαράκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Κωνσταντίνα Κλαψινού και Τόνια Μαράκη, μόνο η Κωνσταντίνα και μετά μπαίνει και η Τόνια.

Μουσική επί σκηνής: ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ

Παραστάσεις: 28 και 29 Νοεμβρίου και 5 και 6 Δεκεμβρίου στις 21.00

Διάρκεια: 80 λεπτά

Εισιτήρια: από 12 ευρώ ηλεκτρονικά στο viva.gr (https://bit.ly/3fJNncV) & καθημερινά στο ταμείο του θεάτρου Metropolitan : The Urban Theater (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2), τηλ. 2311 284773