21:50, Σάββατο
13 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Η κωμωδία ΑΡΚΑΣ «Εκτός Ελέγχου» στο Θέατρο Κήπου!

Η θεατρική παράσταση ΑΡΚΑΣ «Εκτός Ελέγχου» έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Κήπου, την Τρίτη και Τετάρτη 30 και 31 Αυγούστου, στις 21.15.

Μετά τη sold out επιτυχία του χειμώνα, η απόλυτη κωμωδία «Εκτός Ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά ταξιδεύει σε μία καλοκαιρινή περιοδεία!

Το Καλοκαίρι 2022, οι θεατρικές παραγωγές Μέθεξις παρουσιάζουν την παράσταση «Εκτός Ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά. Η νούμερο ένα κωμωδία της χρονιάς, με ένα λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών και καλλιτεχνικών συντελεστών, ύστερα από τα συνεχή sold out στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής. O Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά: Αθηνά Τριπόδη, Μανώλης Γκίνης, από τα «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» και ο Παντελής Καναράκης συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και γελοιογράφος της εποχής μας, με την καυστική του πένα χαρίζει αφ’ ενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες, και αφ’ ετέρου στο κοινό ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.

«Το κατόρθωμα του Αρκά είναι, όπως βέβαια κάθε μεγάλου γελοιογράφου, να αφηγηθεί σε τρία σκίτσα μια συνθήκη, μια σχέση, μια ανατροπή και ένα άχρηστο δίδαγμα.»

Κ. Γεωργουσόπουλος

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΤΡΈΙΛΕΡ:

Συγγραφέας: Αρκάς
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς
Βοηθός σκηνοθέτης: Χρήστος Τριπόδης
Σκηνικά – Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Εικαστική Επιμέλεια: Θανάσης Κόκκας
Creative Agency: Gridfox
Παραγωγή: Μέθεξις

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Σωτήρης Καλυβάτσης

Γιώργος Γαλίτης

Κωνσταντία Χριστοφορίδου

Χρήστος Τριπόδης

Δημήτρης Αγοράς

τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης
Παντελής Καναράκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΤΡΊΤΗ 30 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΆΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

ΏΡΑ: 21.15

ΘΈΑΤΡΟ ΚΉΠΟΥ

ΤΙΜΈΣ ΕΙΣΙΤΗΡΊΩΝ: ΑΠΌ 10 ΕΥΡΏ

ΠΡΟΠΏΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΊΩΝ: viva.gr