, Τετάρτη
31 Μαΐου 2023

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρτι Cult Battles Main Event επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!

Το Cult Battles Main Event, ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρτι στην Ελλάδα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Απριλίου στο Principal Club Theater, στις 18.00, για ένα μακρύ ταξίδι στο ένδοξο παρελθόν και στα ανεξίτηλα σημάδια του. Το Cult Battles Main Event είναι μια έκθεση και ένα θεματικό πάρτι των 80’s & 90’s, με vintage ρουχισμό, Arcades & TV games, χορευτές/χορεύτριες, Skateboards, DJs, 80’s/90’s μουσικές & much much more.

Όπως κάθε χρόνο και φέτος πάλι με ελεύθερη είσοδο θα συναντηθούμε όλοι οι νοσταλγοί εκείνων των ανέμελων δεκαετιών στο Principal Club Theater, στην περιοχή του Μύλου από τις 18.00 για να βολτάρουμε μέσα στους εκθέτες, να παίξουμε Pacman, φλιπεράκια και άλλα arcades, ενώ αργότερα θα χορέψουμε με τις αγαπημένες μας μουσικές μέχρι το πρωί. Από τις 18:00 μέχρι τις 24:00 στα decks θα βρίσκεται η Χριστιάνα Κατσιρμά από τον Velvet 96.8 για να απογειωθούμε μουσικά.

Κάθε χρόνο περισσότερα από 2.000 άτομα επισκέπτονται το Cult Battles Main Event, με 130.000 φανατικούς followers στα social media. Είναι γεγονός πως έχει καθιερωθεί ως μια μοναδική έκθεση, αλλά και ως το μεγαλύτερο πάρτι, αφιερωμένο στις δεκαετίες του ’80 και του ‘90 στην Ελλάδα.