Αγώνες... χαράς για 140 μαθητές και τις ομάδες τους! - Karfitsa.gr
Uncategorized Αθλητισμός

Αγώνες… χαράς για 140 μαθητές και τις ομάδες τους!

Το 5ο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» στο Αρσάκειο Θεσσαλονίκης έγινε με...

ΑΡΣΑΚΕΙΟ

Ανάμεσά τους ήταν ομάδες από τον Αχιλλέα Τριανδρίας , τον Αίαντα Ευόσμου, τον Α.Ο. Αρετσούς, τα Δημοτικά Σχολεία Ωραιοκάστρου, Φιλύρου, Επανωμής, Ρυσίου, το 105ο Δημοτικό, το 2ο Καλαμαριάς, το 1ο Πυλαίας, το 1ο Πειραματικό και, φυσικά, από το Αρσάκειο Δημοτικό και Γυμνάσιο…

——

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5ο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» στο Αρσάκειο Θεσσαλονίκης. Σαράντα δύο ομάδες αγοριών και κοριτσιών -μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους- γέμισαν με ζωντάνια, κέφι και χαμόγελα το κλειστό Γυμναστήριο του Αρσακείου. Αγωνίστηκαν συνολικά 140 (!) μικροί μαθητές, οι οποίοι έφτιαξαν τις… δικές τους ομάδες με σκοπό να αγωνιστούν για τη χαρά του παιχνιδιού και όχι απαραίτητα για τη νίκη ή το έπαθλο.

Ανάμεσά τους ήταν ομάδες από τον Αχιλλέα Τριανδρίας , τον Αίαντα Ευόσμου, τον Α.Ο. Αρετσούς, τα Δημοτικά Σχολεία Ωραιοκάστρου, Φιλύρου, Επανωμής, Ρυσίου, το 105ο Δημοτικό, το 2ο Καλαμαριάς, το 1ο Πυλαίας, το 1ο Πειραματικό και, φυσικά, από το Αρσάκειο Δημοτικό και Γυμνάσιο.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του πρώην Υπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και της Συντονίστριας των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης Αικατερίνης Ιωακειμίδου, οι οποίοι μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου απένειμαν τα αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς μαθητές.

ΑΡΣΑΚΕΙΟΑΡΣΑΚΕΙΟΑΡΣΑΚΕΙΟΑΡΣΑΚΕΙΟ

“Καθοριστική για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων ήταν η συμβολή των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας, που στελέχωσαν τη Γραμματεία, ανέλαβαν τη διαιτησία και συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στην ψυχή του τουρνουά, τον γυμναστή μας Γιάννη Τσιτσιλιάνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον γιατρό και απόφοιτο του Αρσακείου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Ζούζουλα, ο οποίος παρείχε αφιλοκερδώς τις ιατρικές υπηρεσίες του. Δίνουμε ραντεβού του χρόνου για το 6ο Τουρνουά” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του σχολείου

ΑΡΣΑΚΕΙΟ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ