Αίσιο τέλος με το Boeing 736 των Αλγερινών Αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ - Karfitsa.gr
Διεθνή

Αίσιο τέλος με το Boeing 736 των Αλγερινών Αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ

Τα ραντάρ έδειξαν πως το Boeing έκανε μια στροφή με κατεύθυνση προς ...

1328c03bab910a085f8f9e2e9dfd24a3-696x401Συναγερμός είχε σημάνει νωρίτερα για τον εντοπισμό ενός Boeing 736 της «Air Algerie» το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου εξέπεμψε σήμα κινδύνου, ενώ βρισκόταν στον αέρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Τελικά η υπόθεση είχε αίσιο τέλος. Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Αλγέρι και είχε προορισμό τη Μασσαλία και εξέπεμψε σήμα κινδύνου λίγο μετά την απογείωσή του το απόγευμα του Σαββάτου ενώ επέστρεψε πίσω προς το σημείο απογείωσης και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως το αεροσκάφος βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο του Αλγερίου ενώ το όλο περιστατικό οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα.Σύμφωνα με όσα μετέδιδε η βρετανική Μirror, το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση AH1020 εξέπεμψε σήμα έκτακτης ανάγκης λίγο μετά την απογείωση.

Τα ραντάρ έδειξαν πως το Boeing έκανε μια στροφή με κατεύθυνση προς το σημείο της απογείωσής του, ωστόσο, προτού καταφέρει να φτάσει εκεί, εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στα 7.000 πόδια.Το συγκεκριμένο αεροπλάνο διαθέτει 123 θέσεις επιβατών αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο αεροπλάνο.
imerisia.gr

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ