Αισιόδοξος για το 2014 ο Καράογλου - Karfitsa.gr
Πολιτική

Αισιόδοξος για το 2014 ο Καράογλου

Δηλώσεις μετά τη δοξολογία για το νέο έτος στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας

karaoglou

Αισιόδοξος ότι το 2014 θα είναι η χρονιά της ανάπτυξης και θα φέρει πάρα πολύ κοντά την έξοδο της χώρας από την κρίση, δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, μετά τη δοξολογία για το νέο έτος που έγινε στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Ο κ. Καράογλου δέχθηκε στο υπουργείο τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, αντάλλαξε μαζί τους ευχές και υπογράμμισε: «Εύχομαι ολόψυχα το 2014 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία για όλους τους Ελληνες πολίτες. Να έχουν δύναμη, κουράγιο αισιοδοξία, γιατί εκτιμώ ότι τα δύσκολα πέρασαν και το 2014 θα είναι μία καλύτερη χρονιά. Αυτό δεν είναι λόγια του αέρα, βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία. Να θυμίσω ότι το 2013 είναι η πρώτη χρονιά, μετά από 32 χρόνια, που πετυχαίνουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Να θυμίσω ότι τα σημάδια της υποχώρησης της ύφεσης είναι ορατά πλέον σε όλους τους πολίτες. Και, βέβαια, το 2014 να φέρει μία καινούρια χρονιά γεμάτη αισιοδοξία, γεμάτη ελπίδα ότι θα είναι η χρονιά της ανάπτυξης, μία χρονιά που έρχεται, μετά από έξι χρόνια συνεχούς ύφεσης. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο, αγωνιζόμαστε, ελπίζουμε, αισιοδοξούμε, προσευχόμαστε να είναι πραγματικά το 2014 η χρονιά της ανάπτυξης, η χρονιά που θα φέρει την έξοδο από την κρίση που βιώνει η χώρα μας, πάρα πολύ κοντά. Και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού αυτό θα το πετύχουμε».

Τον υπουργό επισκέφθηκαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Παναγιώτης Κοκκόρης, ο αντιδήμαρχος, Κώστας Ζέρβας, ως εκπρόσωπος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, Περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, κ.α.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ