Αίτηση πτώχευσης κατά του εκδοτικού ομίλου Καλοφωλιά - Karfitsa.gr
Media

Αίτηση πτώχευσης κατά του εκδοτικού ομίλου Καλοφωλιά

Που μεταξύ άλλων εκδίδει την εφημερίδα Εξπρές

express-logo

Στην υποβολή αίτησης πτώχευσης εναντίον του εκδοτικού ομίλου Καλοφωλιά που μεταξύ άλλων εκδίδει την εφημερίδα Εξπρές υπέβαλε χθες σύμφωνα με πληροφορίες σημαντικός αριθμός εργαζομένων.

Η αίτηση υπεβλήθη καθώς οι οφειλές προς το προσωπικό του ομίλου δεν φαίνεται να έχουν προηγούμενο καθώς στην καλύτερη των περιπτώσεων φαίνεται να υπερβαίνουν τη μισθοδοσία ενός έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις υποσχέσεις της ιδιοκτησίας η εταιρία συνεχίζει να μην εκπληρώνει τις υποχρεώσεις όχι μόνο προς τους εργαζόμενους αλλά και προς τρίτους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία υπερβαίνουν τα 8 εκ Ευρώ ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για σημαντικής έκτασης οφειλές προς το δημόσιο οι οποίες πάντως δεν φαίνεται να έχουν ενεργοποιήσει τις φορολογικές αρχές.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν ληφθεί υπό όψιν ότι η εταιρία έλαβε ετεροχρονισμένα από Ευρωπαϊκά Κονδύλια χρήματα για επενδύσεις που είχε πραγματοποιήσει για δημιουργία εκτυπωτικής μονάδας. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για οφειλές προς Ταμεία εναντίον των δύο υπευθύνων της εταιρίας κατά το νόμο Δημητρίου Καλοφωλιά και Γεωργίου Καλοφωλιά.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ