Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ λόγω πληρότητας άνω του 65% - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ λόγω πληρότητας άνω του 65%

Ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ ακινητοποιήθηκε χθες στην περιοχή του Λευκού Πύργου λόγω πληρότητας που ξεπερνούσε το 65%, σύμφωνα με τα μέτρα του ΕΟΔΥ, αναφέρει σε ανακοίνωση της η  ΔΑΣ ΟΑΣΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΑΣ:

«Χθες υπήρξε περιστατικό όπου οδηγός ενημέρωσε τον επόπτη βάρδιας για πληρότητα εντός του λεωφορείου  που ξεπερνούσε τα όρια του 65% που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ.

Ο οδηγός  ακινητοποίησε το λεωφορείο στη στάση «Λευκός Πύργος» και περίμενε τη συνδρομή της υπηρεσίας.

Δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο περιστατικό.

Παρά τις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις τα λεωφορεία και γενικά τα ΜΜΜ συνεχίζουν να αποτελούν εστίες διασποράς του ιού και όλα αυτά σε συνθήκες περιορισμού της κυκλοφορίας που σημαίνει ότι αντικειμενικά υπάρχει λιγότερο επιβατικό κοινό.

Ο λαός πληρώνει με κίνδυνο τη ζωή του την πολιτική της απαξίωσης των ΜΜΜ που σκοπό έχει να δικαιολογήσει την ενίσχυση των ιδιωτών παρόχων συγκοινωνιακού έργου και ενοικίασης οχημάτων.

•             Τώρα και για όσο διάστημα κρατήσει η πανδημία να επιταχθούν όλα τα διαθέσιμα ιδιωτικά μέσα (ΚΤΕΛ, Τουριστικά λεωφορεία κλπ) για να πυκνώσουν τα δρομολόγια και να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

•             Προσλήψεις προσωπικού

•             Κρατική επιχορήγηση για αγορά ανταλλακτικών

•             Καινούργια  λεωφορεία

•             Καθημερινός έλεγχος της διασποράς με τεστ σε κεντρικούς σταθμούς και αφετηρίες σε εργαζόμενους και επιβάτες , καθημερινή απολύμανση (όχι ψεκασμός) των χώρων αναμονής και των οχημάτων».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ