«Ακραία πράγματα» για χάρη της μόδας - Karfitsa.gr
Health

«Ακραία πράγματα» για χάρη της μόδας

Χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια για να περπατούν πιο άνετα στα…designers shoes!

Καταγραφή

Η εφημερίδα New York Times, ήρθε σε επαφή με κάποιους ποδιάτρους στη Nέα Υόρκη και το Los Angeles οι οποίοι εκτελούν επεμβάσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσουν τις γυναίκες να χωρέσουν άνετα στα ψηλοτάκουνα παπούτσια με διάσημη υπογραφή.

Αισθητική μείωση δαχτύλων, αύξηση του λίπους, και επιμήκυνση δαχτύλων είναι κάποιες από τις επεμβάσεις που γίνονται για να μπορέσει μια γυναίκα να βάλει διάσημα brands στα πόδια της.

Ένας ποδίατρος στο Park Avenue, ο οποίος συνιστά Prada και Michael Kors για τις γυναίκες που αναζητούν πιο άνετα παπούτσια, προσφέρει ενέσιμα υλικά για την απορρόφηση των κραδασμών και άλλες ενέσεις για να δαμάσει την έντονη εφίδρωση. Ένας άλλος γιατρός στη Νέα Υόρκη διορθώνει ό, τι ο ίδιος αποκαλεί Toe Hitchhiker (μια περίπτωση υπερμεγέθους μεγάλου δάχτυλου του ποδιού), αλλά αρνήθηκε ένα αίτημα ενός ασθενούς του: τον ακρωτηριασμό των μικρών δακτύλων των ποδιών για να χωράει πιο άνετα στα παπούτσια!

Οι Times επισημαίνoυν επίσης ότι οι γυναίκες κάνουν και άλλα «ακραία πράγματα» για χάρη της μόδας, όπως Botox στις γάμπες τους να δείχνουν πιο αδύνατες.

Πηγή: tl!fe

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ