Αλεξανδρούπολη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο πως προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια οι δυο κρατούμενοι

fylaki

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, καθώς δύο κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα.

Για λίγη ώρα δημιουργήθηκαν πυκνοί καπνοί, οι οποίοι κάλυψαν το κτίριο στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα πληροφορίες, η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή με αποτέλεσμα να κατασβηστεί πολύ σύντομα, χωρίς να προκληθούν σημαντικές υλικές ζημίες ή να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, ενώ κατά την απομάκρυνσή τους από την εστία της φωτιάς, οι δύο κρατούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, προκαλώντας τους ελαφρές σωματικές βλάβες.

Οι δράστες, ένας 19χρονος Έλληνας και ένας Βούλγαρος, άγνωστο πως, προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια, εξοργισμένοι με τη σύλληψή τους.

Να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες προσήχθησαν σήμερα στο τμήμα, για μικροκλοπές που διέπραξαν. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Έλληνας μέχρι σήμερα μπαινόβγαινε σε τακτά χρονικά διαστήματα στις δικαστικές αίθουσες και σε αναμορφωτήρια (ενηλικιώθηκε πριν λίγους μήνες), για μικροκλοπές και ναρκωτικά.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και δεδομένου ότι οι δράστες δεν απομακρύνθηκαν από τα κρατητήρια δεν προκύπτει εάν πρόθεσή τους ήταν η απόδραση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ