Άλλαξαν οι διοικήσεις των περιφερειακών αεροδρομίων λίγο πριν... ιδιωτικοποιηθούν! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Άλλαξαν οι διοικήσεις των περιφερειακών αεροδρομίων λίγο πριν… ιδιωτικοποιηθούν!

Τα νέα πρόσωπα θα υλοποιήσουν την πολιτική της κυβέρνησης...

aeroplano

Στην αλλαγή των διοικήσεων των δέκα περιφερειακών λιμανιών διεθνούς ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ, και πρόκειται κάποια στιγμή να πάρουν το δρόμο της ιδιωτικοποίησης, προχωρά μέσα στις επόμενες ημέρες το Ταμείο.

Παρόμοιες αλλαγές διοικήσεων είχαν γίνει στον ΟΛΠ και στον ΟΛΘ. Της αλλαγής των διοικητικών συμβουλίων και του μάνατζμεντ προηγήθηκε η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των νέων στελεχών από μεγάλο ανεξάρτητο οίκο που εργάζεται για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Τα δέκα περιφερειακά λιμάνια είναι τα Λαυρίου, Ηρακλείου, Αλεξανδρούπολης, Πάτρας, Ηγουμενίτσας, Βόλου, Καβάλας, Κέρκυρας, Ελευσίνας και Ραφήνας.

Οι διοικήσεις των 10 λιμένων δεν είχαν αλλάξει μετά τις εκλογές και παρέμεναν οι ίδιες από την θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης.

Οι νέες διοικήσεις είναι εκείνες που θα φέρουν σε πέρας και το έργο της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών, παρ’ ότι δεν έχει ακόμη οριστεί η ημερομηνία για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας. Αυτό σε κάθε περίπτωση θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της πώλησης των ΟΛΠ, ΟΛΘ.

Τα μικρότερα ελληνικά λιμάνια είχαν κλείσει το 2014 με σημαντική αύξηση της προ φόρων κερδοφορία τους. Είχαν αθροιστικά παρουσιάσει τζίρο 36,45 εκατ. ευρώ και προ φόρων κέρδη 8,56 εκατ. ευρώ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ