Αλλάζει όνομα ομάδα της Superleague! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αθλητικά

Αλλάζει όνομα ομάδα της Superleague!

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

superleagueΌπως έχει δείξει η ιστορία πολλές είναι οι ομάδες που αλλάζουν το όνομα τους κυρίως όμως για λόγους χρεών, αφού η μετατροπή του ονόματος τους βοηθούσε στο να μπορέσουν να απαλλαγούν από το «λερωμένο» παλιό όνομα ευκολότερα.

Όπως φαίνεται άλλη μια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας θα αλλάξει όνομα, όχι όμως λόγω χρεών. Αυτή είναι η Σκόντα Ξάνθη. Η ομάδα της Θράκης αναμένεται να αποσπαστεί από το πρώτο συνθετικό του ονόματος της, που το έφερε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού οι μετοχές της ομάδα ανήκουν στη ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, που είναι εταιρεία συμφερόντων του Χρήστου Πανόπουλου. Ωστόσο η μητρική εταιρία κατήγγειλε τη σύμβαση με την εταιρεία που ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και ως εκ τούτου αποδεσμεύεται από τα δικαιώματα της SKODA το 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΒΙΑΜΑΡ:

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., μεταξύ των άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων της, υπήρξε η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της SKODA, για 35 συναπτά έτη.

Την 29η Μαΐου 2015, η SKODA AUTO a.s. κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα, ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30η Μαΐου 2017.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθεί στους λόγους της καταγγελίας. Αυτό είναι υποχρέωση, και το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της SKODA AUTO a.s. να το πράξει.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και τώρα που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου, κατείχε και κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η SKODA στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και παράλληλα το τετραπλάσιο από τις χώρες της Μεσογείου.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. είναι μία από τις πιο Υγιείς εταιρείες του χώρου και Όχι μόνο. Και θα παραμείνει έτσι.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της, θα εξυπηρετεί και θα ανταποκρίνεται στις συμβατικές ή άλλες, υποχρεώσεις της με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που το πράττει κατά τα τελευταία 35 συναπτά έτη της συνεργασίας της με τη SKODA AUTO a.s.

Με την ευκαιρία, θέλουμε, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες της SKODA για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017.

ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ