Αμέτρητες Ελληνικές σημαίες για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Αμέτρητες Ελληνικές σημαίες για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Νέο ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (17)

Φωτορεπορτάζ Σοφία Δρακοπούλου 

Συνθήματα όπως «Μέρκελ φύγε από την Ε.Ε.»,Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, ΝΙΚΑΜΕ», αλλά και «Μέρκελ σκασμός τώρα μιλάει ο λαός» κυριάρχησαν στη χθεσινή συγκέντρωση των πολιτών στο Λευκό Πύργο.

Οι διαδηλωτές εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στην Ελληνική κυβέρνηση την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του έκτακτου Eurogroup.

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (4)

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (16)

Μάλιστα αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν κρατούσαν κομματικές σημαίες αλλά μόνο τη σημαία της Ελλάδας δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι τους ενδιαφέρει το καλό της πατρίδας τους όπως είπαν κάποιοι από αυτούς.

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (2)

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (1)

Το κάλεσμα που ξεκίνησε στο διαδίκτυο και έγινε σύντομα σημείο αναφοράς τόνιζε: «Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.  Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες. Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε!».

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (14)

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (13)

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (12)

Το νέο ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα,ώρα Ελλάδος ,με αφορμή το έκτακτο Eurogroup. Συμμετοχή αναμένεται να υπάρχει από όλες σχεδόν τις ελληνικές πόλεις, πάρα πολλές ευρωπαϊκές, αλλά και από Βραζιλία και Νέα Υόρκη.

 

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (6)

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (7)

leukos-purgos-dimarturia-kuvernisi (8)

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ