"Αν πάλι δεν έχουμε για τη δόση, υπάρχουν και οι καταθέσεις των... πολιτών" - Karfitsa.gr
Karfitsomata

“Αν πάλι δεν έχουμε για τη δόση, υπάρχουν και οι καταθέσεις των… πολιτών”

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ σχολίασε τις κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ...

Θ. Καράογλου / φωτο Σ. Αυγητίδης

 

«Δε χωράνε άλλοι άνθρωποι στη χώρα μας. Θα πρέπει να μοιραστούν αναλογικά και στις άλλες χώρες. Έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο…»

«Τι θα γίνει την επόμενη μέρα αν πάλι δεν έχουμε να πληρώσουμε τη δόση; Τότε θα έχουμε τις καταθέσεις των… πολιτών» σχολίασε ο Θοδωρής Καράογλου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΝΔ στον Alpha 96,5 και συνέχισε «πρέπει αύριο να υπάρξει συμφωνία».

«Τρεις μήνες έχουμε τη νέα κυβέρνηση και η Βουλή δε λειτουργεί. Η κυβέρνηση είχε δώσει προεκλογικά την υπόσχεση στον Ξηρό και στους υπόλοιπους για την αποφυλάκιση του Ξηρού και την κατάργηση των φυλακών τρίτου τύπου. Έρχεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, μια διαδικασία που χαρακτήριζε κάποτε αυταρχική, και βάζει χέρι στα διαθέσιμα των οργανισμών του δημοσίου. Στην ιστορία του ελληνικού κράτους δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά μιλάμε για αναγκαστικό δανεισμό», δήλωσε ο κ. Καράογλου.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΝΔ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό πρόβλημα λέγοντας πως οι διακινητές αυτών των ανθρώπων παίρνουν προφανώς το μήνυμα ότι εδώ είμαστε μια φιλική χώρα. «Δε χωράνε άλλοι άνθρωποι στη χώρα μας. Θα πρέπει να μοιραστούν αναλογικά και στις άλλες χώρες. Έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο» (Στη φωτο ο Θ. Καράογλου με την κόρη του / Σάββας Αυγητίδης)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ