Αναρχία και στα "ροζ" μαγαζιά: Ο πρώτος οίκος ανοχής που τον διοικούν οι ίδιες - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Αναρχία και στα “ροζ” μαγαζιά: Ο πρώτος οίκος ανοχής που τον διοικούν οι ίδιες

Ο δήμαρχος είπε ακόμα ότι 40 απ' τις 83 βιτρίνες της συνοικίας....

Αναρχία και στα

Το Άμστερνταμ προχωράει σχέδιο αδειοδότησης ενός νέου οίκου ανοχής στη συνοικία των κόκκινων φαναριών που θα διοικείται απ’ τις ίδιες τις εκδιδόμενες.
Ο δήμαρχος Eberhard van der Laan είχε αναθέσει την εκπόνηση σχετικής μελέτης νωρίτερα φέτος και τώρα το πρότζεκτ είναι έτοιμο να υλοποιηθεί, έγραψε την προηγούμενη Τρίτη η εφημερίδα Parool.
Σύμφωνα με το συμβούλιο της πόλης, έχει βρεθεί μια “κοινωνικά ευαίσθητη” κοινοπραξία με τεχνογνωσία σχετική με αγοραπωλησίες για να αγοράσει τις τέσσερις ιδιοκτησίες όπου θα γίνει ο οίκος ανοχής. Αρκετές είναι και οι γυναίκες που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να δουλέψουν εκεί.
Όλο μαζί το ακίνητο έχει 15 παράθυρα-βιτρίνες για πόρνες, και σήμερα είναι ιδιοκτησία της δημόσιας στεγαστικής εταιρείας NV Stadsgoed η οποία το αγόρασε το 2007 απ’ τον Charles Geerts, μεγαλοϊδιοκτήτη μέχρι τότε οίκων ανοχής και “βασιλιά” της πορνείας της περιοχής.
“Αν το πείραμα πετύχει, το πρότζεκτ “Eigen Raam” θα συμβάλλει σημαντικά στην ασφάλεια της πορνείας στο Άμστερνταμ”, ήταν η ανακοίνωση του συμβουλίου, και πρόσθεσε ότι το ίδιο δε θα αναμειχθεί καθόλου στα της επιχείρησης η οποία θα λειτουργήσει ως ίδρυμα.
Ο δήμαρχος είπε ακόμα ότι 40 απ’ τις 83 βιτρίνες της συνοικίας που ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν, τελικά θα παραμείνουν ανοιχτές.
Η πόλη έχει ήδη αγοράσει ακίνητα που συνολικά έχουν 126 βιτρίνες, αλλά από πέρυσι μείωσε το μπάτζετ της ώστε να περιορίσει την παρουσία της βιομηχανίας του σεξ.Athensmagazine.gr
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ