Αναβλήθηκε η δίκη των πρώην δημοτικών συμβούλων του δήμου Λαγκαδά - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Αναβλήθηκε η δίκη των πρώην δημοτικών συμβούλων του δήμου Λαγκαδά

Σύμβουλοι και πρώην δήμαρχος κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία

dikastiria1

Για τις 15 Δεκεμβρίου 2016 μετατέθηκε η δίκη των πρώην δημοτικών συμβούλων του δήμου Λαγκαδά που κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία.

Συγκεκριμένα, 29 πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαγκαδά κατηγορούνται για το γεγονός πως ενέκριναν την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλουΣταύρου Τερζάκη στην προεδρία της ΔΕΥΑ Λαγκαδά κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας. Από τους βασικότερους κατηγορούμενους είναι ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά Σταύρος Τερζάκης και ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης, οι οποίοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο έπεισαν τους υπόλοιπους 27 συμβούλους «με συνεχείς προτροπές και παραινέσεις» να προβούν στην παράνομη πράξη, να εκλέξουν δηλαδή τον κ. Τερζάκη στην προεδρία της ΔΕΑΛ, παρότι υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που δεν επέτρεπαν τον διορισμό του.

Η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης είχε αρχικά οριστεί για την Τετάρτη 25 Μαΐου, όμως λόγω της αποχής των δικηγόρων ορίστηκε νέα ημερομηνία για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.

Πηγή: lagadas.net

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ