Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του βόλεϊ - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του βόλεϊ

Ποιος είναι ο λόγος

paok-olumpiakos-volleyΑυτό που ήταν αναμενόμενο, αφού οι συζητήσεις δεν οδηγούσαν στη λύση του προβλήματος, είναι πια γεγονός στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναβλήθηκε, καθώς η Λίγκα και η Ομοσπονδία Διαιτητών κατέληξαν σε αδιέξοδο στις συζητήσεις τους για τα οφειλόμενα της Ένωσης από την περυσινή περίοδο.

Έτσι, η πρεμιέρα της Α1 Ανδρών που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου, αναβλήθηκε. Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί, φυσιολογικά, στις 31 Οκτώβρη, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμφωνία στο διάστημα που μεσολαβεί.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

«Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Παράλληλα συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13:00 στα γραφεία της Ένωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ