Αναβολή κηδείας λόγω… λάθος νεκρού- Μεταξύ Ηλείας και Ζακύνθου η σορός! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Αναβολή κηδείας λόγω… λάθος νεκρού- Μεταξύ Ηλείας και Ζακύνθου η σορός!

Το τελετουργικό όμως πήρε άλλη τροπή...

kideiaO ελληνικός κινηματογράφος της δεκαετίας του 60 βασισμένος σε σενάριο κωμικοτραγικού περιεχομένου ζωντάνεψε πριν από τρία εικοσιτετράωρα στην περιοχή της Βάρδας με το σπίτι μια γυναίκας η οποία είχε αποδημήσει εις Κύριον, να μετατρέπεται σε… κινηματογραφικό πλατό.Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά αφότου από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία, μεταφέρθηκε η σορός της γυναίκας εκεί όπου κατοικούσε όσο ήταν εν ζωή. Εκεί περίμεναν τα συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να «παραλάβουν» το φέρετρο.

Το τελετουργικό όμως πήρε άλλη τροπή, καθώς όταν οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο, έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό ήταν άντρας και όχι γυναίκα.Η κατάσταση λίγο έλλειψε να βγει εκτός ελέγχου και τα χειρότερα απεφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, καθώς αυτό που προείχε ήταν να βρεθεί που είχε στείλει το γραφείο τελετών το οποίο είχε αναλάβει την κηδεία το σωστό φέρετρο.Αμέσως άρχισε αγώνας δρόμου καθώς όπως διαπιστώθηκε τα σωστό φέρετρο ταξίδευε ήδη για το λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί θα μεταφερόταν στη Ζάκυνθο. Παρά την προσπάθεια, οι υπεύθυνοι του γραφείου δεν κατόρθωσαν να προλάβουν τη νεκροφόρα, η οποία ταξίδευε ήδη με πλοίο της γραμμής για το νησί του Σολωμού.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί η κηδεία με το φέρετρο της γυναίκας να περιφέρεται για περισσότερο από 5 ώρες μεταξύ Ηλείας, Ιονίου και Ζακύνθου. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή έγινα 24 ώρες μετά με τους συγγενείς να απειλούν τώρα με μηνύσεις για προσβολή νεκρού, ψυχική οδύνη και πολλά άλλα.

patrastimes.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ