Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην Κω βλέπει ο δήμαρχος του νησιού! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην Κω βλέπει ο δήμαρχος του νησιού!

Προειδοποιεί ο τοπικός άρχοντας…

prosfuges-kosΤον κώδωνα του κινδύνου για την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Κω λόγω της μεγάλης προσέλευσης μεταναστών κρούει ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κυρίτσης.

Αναφερόμενος στα σημερινά επεισόδια μεταξύ των μεταναστών έξω από την αστυνομική διεύθυνση, ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε ότι «όταν είπα ότι οδηγούμαστε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και ότι θα χυθεί αίμα, κατηγορήθηκα ότι κινδυνολογώ».

Δεν κινδυνολογώ, προειδοποιώ και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, συνέχισε, εκτιμώντας ότι «τα χειρότερα είναι μπροστά μας».

Όπως εξήγησε, σήμερα εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι εκλαμβάνουν την απουσία του κράτους ως αδυναμία, εγκλώβισαν τους αστυνομικούς στο κτήριο και έκλεισαν το δρόμο, δημιουργώντας εικόνες και συνθήκες που ποτέ δεν είχαμε ξαναζήσει.

«Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η διαδικασία ταυτοποίησης δεν μπορεί να γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση στην Κω. Είναι αδύνατον να ταυτοποιηθούν 3 και 4 χιλιάδες» κατέληξε ο κ. Κυρίτσης, επαναλαμβάνοντας ότι οδηγούμαστε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ