"Ανησυχεί για το κόμμα του, όχι για το μέλλον της χώρας" - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Ανησυχεί για το κόμμα του, όχι για το μέλλον της χώρας”

Επίθεση της Σοφίας Βούλτεψη στον Αλέξη Τσίπρα

voultepsi

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που περισσότερο τον απασχολεί είναι η αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας» ανέφερε η κ. Βούλτεψη, δίνοντάς του μάλιστα «φιλική συμβολή» -όπως είπε- «να μη στερήσει από κανένα σύντροφό του τα θερινά μπάνια» αφού «τέτοια ‘υπαρξιακά διλήμματα’ αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στις παραλίες».

«Οι εκλογές τελείωσαν, ζήτω οι εκλογές. Ή, όπως έλεγε ο Μπρεχτ, ‘αν ο λαός δεν μας αρέσει, θα… εκλέξουμε άλλον λαό’. Όπως προκύπτει από την σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμία του κ. Τσίπρα είναι να ψηφίζει και να ξαναψηφίζει ο λαός έως ότου ψηφίσει τελικά το κατά ΣΥΡΙΖΑ ‘σωστό’» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σημειώνοντας:

«Η διαδικασία της αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος από την αξιωματική αντιπολίτευση, ξεκίνησε στις 29 Μαΐου με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, συνεχίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. και αναμένεται, όπως πληροφορούμεθα, να ολοκληρωθεί στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος το προσεχές σαββατοκύριακο».

«Ελπίζουμε, έως τότε» συνέχισε «να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο, μετά από τόσες υποσχέσεις και τόσες υβριστικές επιθέσεις, δεν κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε ‘θύελλα’ τη λαϊκή βούληση, αντίθετα έχασαν και 150 χιλιάδες ψήφους».

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αυτό που περισσότερο τον απασχολεί είναι η αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας, αποκαλύπτοντας τα διλήμματα που ταλαιπωρούν τις συνιστώσες του».

«Εντός συνόρων, έγινε και πάλι ‘αριστερός’, υβρίζοντας τον Πρωθυπουργό, και επιλέγοντας ξανά τον αδιέξοδο δρόμο του ‘προφήτη της ανατροπής’» πρόσθεσε, δίνοντάς του «μια φιλική συμβουλή»: «Να μη στερήσει από κανένα σύντροφό του τα θερινά μπάνια. Τέτοια ‘υπαρξιακά διλήμματα’ αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στις παραλίες».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ