Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό ο Μελάς! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό ο Μελάς!

Οι πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίησή του στο karfitsa.gr

melas-thema

Του Βαγγέλη Στολάκη

Για τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του, την οποία έκανε γνωστή πριν λίγη ώρα μιλά στο karfitsa.gr ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς. Ο ίδιος αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του κόμματος. Σχολιάζει πως δεν πρόκειται να επιστρέψει την έδρα του, ενώ επαναλαμβάνει πως κατέθεσε μήνυση εναντίον της συναδέλφου του Σταυρούλας Ξουλίδου με αφορμή της δηλώσεις της περί χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο ανεξάρτητος πλέον Παναγιώτης Μελάς υπογραμμίζει πως κανένα στέλεχος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν επικοινώνησε μαζί του και πως δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του. «Μου την έδωσε κανένας την έδρα; Ο Καμμένος όταν τον διέγραψε η ΝΔ την έδωσε; Γιατί να την δώσω εγώ; Η έδρα μου δεν μου χαρίστηκε» λέει.

Ο ίδιος τονίζει πως θα παραμείνει ανεξάρτητος και ενδεχομένως να ενταχθεί στην ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Αφήνει δεν ανοικτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. «Αν ο προϋπολογισμός είναι υπέρ του ελληνικού λαού θα τον ψηφίσω. Αν όχι τότε θα τον καταψηφίσω. Παρόμοια θα πράξω και στην Προεδρική Εκλογή» σημειώνει ο κ. Μελάς.

«Όλα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν τα ήξερε το κόμμα. Τα ήξερε η Ξουλίδου. Έχει δίκιο να βγαίνει στην τηλεόραση και να προχωρά σε αισχρότητες και βρώμικα ψεύδη χωρίς να με έχει ενημερώσει. Αυτή η αισχρότητα που έγινε εναντίον μου είναι και ο λόγος ανεξαρτητοποίησής μου. Ήδη έχω κάνει μήνυση εναντίον της Ξουλίδου και θα κάνω και σε όποιον άλλο χρειαστεί» καταλήγει ο κ. Μελάς.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ