Άνθιμος στο karfitsa.gr: "Η πολιτική θέλει σκέψη και αμοιβαίο σεβασμό" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Άνθιμος στο karfitsa.gr: “Η πολιτική θέλει σκέψη και αμοιβαίο σεβασμό”

Τι λέει ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης για το "Κίνημα" του Γιώργου Παπανδρέου

anthimos-thema

του Βαγγέλη Στολάκη

Το δικό του μήνυμα ενόψει εκλογών στέλνει μέσω του karfitsa.gr o Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. «Βλέπω ότι υπάρχει μια ένταση και δεν μου αρέσει. Πρέπει να είναι πιο ήπια τα πράγματα. Ας κάνουμε μια σύγκριση με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στις ευρωπαϊκές χώρες όταν έχουν εκλογές. Στη Μεγάλη Βρετανία δεν καταλαβαίνει κανείς εάν έχουν εκλογές. Απλά ρίχνουν το φάκελό τους. Εδώ γίνεται συναγερμός» λέει χαρακτηριστικά. «Η πολιτική θέλει σκέψη, υπευθυνότητα, ηρεμία και αμοιβαίο σεβασμό» συμπληρώνει.

Ερωτώμενος για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, το «Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών» ο ίδιος αποφεύγει να κάνει κάποιο σχόλιο. «Λόγω των εκλογών δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, αλλιώς θα έλεγα» αναφέρει.

Ο κκ. Άνιθμος ευχήθηκε και για το νέο έτος στους αναγνώστες της έντυπης Karfitsa και του karfitsa.gr: «Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου χρόνου, εύχομαι στους αναγνώστες της εφημερίδας σας και στους πολίτες της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, ο καινούριος χρόνος να είναι ειρηνικός. Ο θεός να μας ευλογήσει για να έχουμε οι Έλληνες ενότητα με πρώτους τους πολιτικούς μας άρχοντες ώστε να αντιμετωπίσουμε τις πιθανές δυσκολίες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Στο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, συμπλήρωσε: «το βασικότερο από όλα είναι να κρατάμε τις παραδόσεις που έχουμε από τους προγόνους μας και να καταλάβουμε από την εμπειρία της ιστορίας ότι σαν Έλληνες μπορούμε πάντα να είμαστε νικητές εάν αγαπάμε και υπηρετούμε την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη μας».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ