«Απόλυτη δικαίωση για την «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

«Απόλυτη δικαίωση για την «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια»

"Κάποιο δε ξέρουν τι λένε..."

ioannidis

Σας πληροφορούμε, ότι ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, κατά τις συναντήσεις που είχε χθες, Κυριακή, τόσο στις Σέρρες (με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων) όσο και στη Θεσσαλονίκη (με τους υποστηριζόμενους από τη ΝΔ δημάρχους και υποψηφίους δημάρχους), ξεκαθάρισε ότι στο σχέδιο νόμου του υπουργείου του, που θα ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή, προβλέπεται άρθρο για τη ρύθμιση χρεών προς τους δήμους (πολιτών και επιχειρήσεων), από την οποία ρύθμιση ΔΕΝ θα προσμετρώνται οφειλές πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Η ρύθμιση πέρασε έπειτα από πρόταση βουλευτών της ΝΔ την οποία αποδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών.
Η ανακοίνωση του κ. Μιχελάκη έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα ο Συνδυασμός μας είχε ανακοινώσει προχτές.
Υπενθυμίζεται ότι η «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», με ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Κάποιοι δεν ξέρουν τι λένε» είχε ασκήσει κριτική προς τον απερχόμενο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί σε ομιλία του στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Σερρών αγνοούσε το κείμενο του προς ψήφιση νομοσχεδίου, το οποίο είχε ήδη εισαχθεί στη Βουλή. Και ζητούσε ρυθμίσεις, οι οποίες όμως είχαν ήδη δρομολογηθεί χωρίς την παραμικρή δική του συμβολή!

Όπως τονιζόταν στην ίδια ανακοίνωση, «είναι τουλάχιστον θλιβερό να μην γνωρίζει ένας εν ενεργεία περιφερειάρχης τα νομοθετήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση. Και πολύ περισσότερο, να μην έχει πληροφορηθεί καν ότι ένα νέο σχέδιο νόμου, με σοβαρές ρυθμίσεις για τους δήμους και τους επαγγελματίες έχει εισαχθεί ήδη στη Βουλή. Την ώρα λοιπόν που ο κ. Τζιτζικώστας τόνιζε την αναγκαιότητα νέου πλαισίου για τη ρύθμιση των χρεών προς τους δήμους, η υπόθεση είχε ήδη προχωρήσει. Προχώρησε χωρίς τη δική του προσπάθεια, ο ίδιος έμεινε απλός παρατηρητής και σχολιαστής των εξελίξεων, την ώρα που κάποιοι άλλοι προωθούσαν λύσεις. Δεν χρειαζόμαστε άλλους αδιάβαστους παρατηρητές και σχολιαστές, ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που διεκδικούν, πιέζουν και φέρνουν αποτελέσματα.
Ελπίζουμε το περιστατικό να είναι μεμονωμένο. Και ο κ. Τζιτζικώστας να ενημερώνεται πληρέστερα για θέματα με τα οποία καταπιάνεται. Το να μιλάς για υποθέσεις που δεν ξέρεις, είναι εκτός από λαϊκίστικο, και βαθειά παλαιοκομματικό. Αλήθεια, ο κ. Καμμένος, με τον οποίο διατηρεί τόσο στενή σχέση, δεν πρόλαβε να τον ενημερώσει;»

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ