03:05, Σάββατο
28 Μαΐου 2022

Squid Game: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix, τη σειρά-φαινόμενο, με 142 εκατομμύρια προβολές εντός των πρώτων 28 ημερών από την πρεμιέρα της.

Ο λόγος για το «Squid Game», που πήρε το «πράσινο» φως για να επιστρέψει για 2η σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε ο CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, σε σχετική ερώτηση: «Φυσικά. Το σύμπαν του “Squid Game” μόλις ξεκίνησε» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλοι κύκλοι για το «Παιχνίδι του Καλαμαριού».

Θυμίζουμε ότι λίγους μήνες νωρίτερα, μιλώντας στο Associated Press, o δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, ανέφερε ότι η σειρά θα συνεχιστεί και έκανε ειδική μνεία στην πλοκή της.

«Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Έτσι σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνετε με άλλη επιλογή. Αλλά, θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή», είχε πει.

Όσο για το τι θα δούμε;

Ο Παίκτης 456, τον οποίο υποδύεται ο Lee Jung-jae μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με τον Hwang Dong-hyuk, για το τι θα κάνουν με τον χαρακτήρα του.

«Ελπίζω να υπάρξει κάποιου είδος ανατροπή που θα είναι ενθουσιώδης και θα εκπλήξει εμένα και τους θεατές. Εάν ήταν προβλέψιμο δε θα είχε πλάκα. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί ή την κλίμακα της σειράς, αλλά το μόνο πράγμα που μου είπε ο Hwang είναι πως ο Seong Gi-hun θα είναι στη σειρά και θα παίξει ξανά στην αρένα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή in.gr