Επιχειρηματικό βοριαδάκι…

kostopoulos
του Ντίνου Κωστόπουλου*
Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ “ΟΧΙ” μας υπενθυμίζει ξανά για μια ακόμη φορά, ότι ολόκληρη η Ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από “ΟΧΙ” και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της κυριαρχίας μας και είναι απολύτως βέβαιο, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συγχωρέσει ποτέ ο Ελληνικός λαός το κατάπτυστο “ΝΑΙ” αυτής της κυβέρνησης στους οικονομικούς εισβολείς. Η παρουσία της Τρόικας στην Ελλάδα είναι παράνομη και αντισυνταγματική και ως τέτοια πρέπει να αποκρουστεί. Οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση είναι άκυρη κατά το Νόμο, γιατί έπρεπε να είχε γίνει με αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων της Βουλής, δηλαδή από 180 βουλευτές. Επομένως, όλες οι δανειακές συμβάσεις είναι νομικώς ανυπόστατες και η όποια εξουσία ασκούν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε βάρος των Ελλήνων είναι παράνομη, αντισυνταγματική και καταχρηστική. Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός! Μια χώρα ολόκληρη εν καιρώ ειρήνης οδηγήθηκε με εκβιασμούς και μεθοδεύσεις να παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία και να γίνει υποτελής στους δανειστές της! Συνέστησαν την “Τρόικα” στην οποία πρέπει να λογοδοτεί η εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση για την πιστή εφαρμογή των υποδειχθέντων. Κατέλυσαν το Ελληνικό Δίκαιο και επέβαλαν δια της βίας το Αγγλικό Δίκαιο, ώστε να χαθεί κάθε ελπίδα και νομική προστασία για τον Έλληνα στις ειδεχθείς απαιτήσεις τους. Επέβαλαν συνεχή και παράλογη φορολογία σε κάθε Έλληνα, ελέγχοντας το λογισμικό του TaxisNet και των Δημοσίων Εσόδων βάζοντας το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας στο περιθώριο, έτσι ώστε να στραγγίξουν κάθε οικονομία και προοπτική ανάπτυξης των νοικοκυριών και των εναπομενουσών ελληνικών επιχειρήσεων. Δημιούργησαν εκ του πονηρού ένα… υπερταμείο με σκοπό να “ρουφάει” όλα τα έσοδα του κράτους υπέρ των δανειστών! Εκποιούν κάθε πιθανή πηγή εσόδων του Ελληνικού Κράτους για τα επόμενα 50 χρόνια, επιβάλλοντας ταυτόχρονα συνεχώς και νέους φόρους παντού, ενώ παράλληλα μειώνουν τις αποδοχές σε μισθούς και συντάξεις! Ωθούν δηλαδή, τα πράγματα στην Ελλάδα στα άκρα και αυτό δεν θα τους βγει σε καλό… Γιατί, ξεχνούν ίσως, ότι η ιστορία κάθε λαού επαναλαμβάνεται και ότι πολύ σύντομα, αυτός ο υπερήφανος λαός, οι Έλληνες, θα αντιδράσουν…
ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, θέτοντας και την ιδιωτική περιουσία συνυπεύθυνη από το πρώτο Μνημόνιο, χωρίς να το γνωρίζουμε και χωρίς καν οι πολίτες να έχουν ερωτηθεί ή τουλάχιστον να έχουν ενημερωθεί. Σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα της Ελλάδος, ο τότε πρωθυπουργός Γιωργάκης Παπανδρέου υπέγραψε ερήμην του Ελληνικού λαού στις 8/5/2010 δανειακή μνημονιακή σύμβαση με τους “θεσμούς” με την οποία υποθηκεύει και την ιδιωτική περιουσία όλων των Ελλήνων, παράνομα και καταχρηστικά (!) Υποθηκεύει επίσης και όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις (!) που δηλώνουν σαν βασικό τόπο συναλλαγών την Ελλάδα, καθιστώντας τους συνυπεύθυνους έναντι του δανείου 80 δις τότε και δεσμεύοντας έτσι με αυτόν τον έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, όλα τα ακίνητα και κινητά περιουσιακά τους στοιχεία. Το σχέδιο της λεηλασίας της Ελλάδος από τότε ξεκίνησε και μην σας φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι αύριο μπορεί να βρεθεί στην πόρτα του σπιτιού σας κάποιος εφοριακός για να καταγράψει και να κατάσχει για χρέη προς το …Δημόσιο και την πολυθρόνα της γιαγιάς! Όλα αυτά τα ειδεχθή για τον Ελληνικό λαό αναφέρονται στο άρθρο 8 της σύμβασης που υπεγράφη, με σκοπό να διασφαλισθεί η αποπληρωμή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, ερήμην του Ελληνικού λαού και κατά παράβαση θεμελιωδών άρθρων του Συντάγματος! Απορίας άξιον είναι, γιατί μέχρι τώρα κανένας εισαγγελικός λειτουργός δεν παρεμβαίνει και να καταγγείλει όλες αυτές τις αντισυνταγματικές πράξεις που υπεγράφησαν ερήμην του Ελληνικού λαού και να καθίσει βεβαίως στο σκαμνί και τους αυτουργούς και τους υπεύθυνους!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Χρηματοδοτούν εκατοντάδες Μ.Κ.Ο. από το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Ισραήλ κλπ. για να …υποδέχονται και να καθοδηγούν (!) τους παράνομους μετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά! Έστειλαν τον Υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας να μεθοδεύσει το κλείσιμο των συνόρων μας με φράκτες σε όλη τη Ελληνική μεθόριο της Αλβανίας, των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, έτσι ώστε να μην περνάει κανένας λαθρομετανάστης προς την Ευρώπη! Νουθετούν τις παράνομες αξιώσεις της Άγκυρας για το προσφυγικό και το Αιγαίο και σφυρίζουν αδιάφορα για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας. Παραποιούν την ιστορία μας, αλλά και τη θρησκευτική συνείδηση του λαού μας, απαιτώντας “αλλαγές” και …παραλείψεις στην Παιδεία και τη μόρφωση των αυριανών Ελλήνων, οι οποίοι πρέπει να ξεχάσουν τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Κολοκοτρώνη και κάθε τι ένδοξο που τους συνδέει με την ιστορία τους! Στρουθοκαμηλίζουν στο θέμα της ψευδεπίγραφης ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων και αφήνουν να διαιωνίζεται μια πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά παραποίηση της ιστορίας. Μας εκβιάζουν συστηματικά με απειλή πολέμου με την Τουρκία για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους… Αυτή είναι η Ευρώπη της Αλληλεγγύης, να τη …χαιρόμαστε και άλλο κακό να μην μας βρει..
*Ο κ. Κωστόπουλος είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας.