Αστυνομικό Τμήμα Ροδόπης: Αν δε φάτε σφαίρα ή πολύ ξύλο, δε στέλνουμε περιπολικό! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Αστυνομικό Τμήμα Ροδόπης: Αν δε φάτε σφαίρα ή πολύ ξύλο, δε στέλνουμε περιπολικό!

Δεν πίστευε στα αυτιά του Κομοτηναίος πολίτης ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από δύο τραμπούκους…

peripoliko-650x250

Δεν πίστευε στα αυτιά του Κομοτηναίος πολίτης ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από δύο τραμπούκους!

Σε κλήση προς τον αριθμό 100 και στο Κέντρο Κλήσης Κομοτηνής ο αστυνομικός βάρδιας μόλις ενημερώθηκε πως υπήρξε συμβάν μεταξύ λεωφορείου και ι.χ. οχήματος (και στην συνέχεια δύο ευμεγέθεις τραμπούκοι του λεωφορείου που προκάλεσε το περιστατικό επιτέθησαν εναντίον του οδηγού ι.χ. βρίζοντάς τον, απειλώντας τον και χτυπώντας τον) δεν έστειλε ούτε αυτοκίνητο της Τροχαίας, ούτε ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αλλά …παρέπεμψε τον πολίτη να απευθυνθεί γι αυτό στον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής!

Εξογισμένος ο πολίτης μετέβη εκεί όπου ο Αξιωματικός Υπηρεσίας με “ανάγωγο ύφος”, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, τον ενημέρωσε πως “πρέπει να φάει σφαίρα ή να χτυπηθεί πολύ άσχημα, σχεδόν μέχρι θανάτου” για να σταλεί περιπολικό και πως αν θέλει πρέπει να κάνει μήνυση με παράβολο των 100 ευρώ. Δηλαδή σε περίπτωση τροχαίου συμβάντος ή επίθεσης, ξυλοδαρμού, βανδαλισμού, εκβιασμού, απειλών κατά της ζωής κ.ο.κ. το Αστυνομικό Τμήμα Ροδόπης, σύμφωνα με τους δύο αστυνομικούς υπαλλήλους, δεν παρεμβαίνει!

Θέσαμε το ζήτημα κατ’ ιδίαν στην Διεύθυνση η οποία και ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά των αστυνομικών της υπαλλήλων αλλά προφανώς το ζήτημα δεν είναι αυτό. Όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις παρανομιών εκ μέρους αστυνομικών, χρήση όπλου για επίλυση προσωπικών και χρηματικών διαφορών, εκβιασμούς, μπραβιλίκια, επιθέσεις και κλοπές προσωπικών ειδών κ.ο.κ. το ζήτημα είναι ο πολίτης να μην ξεκινήσει να παίρνει τον νόμο στα χέρια του ώστε …να γλιτώσει από τις αθλιότητες των “εκπροσώπων του νόμου”.

Τελικά στο καθεαυτό περιστατικό και μετά από την “εξυπηρέτηση” που έτυχε από τους αστυνομικούς, ο πολίτης ευχαρίστησε τον τηλεφωνητή του 100 και τον αξιωματικό για το “ενδιαφέρον” και τους ευχήθηκε …καλές απεργίες και πορείες διαμαρτυρίας όταν ο μισθός τους φτάσει στα 300 ευρώ αλλά δεν θα μπορούν να βρίσκουν κανέναν άλλον πολίτη να νοιάζεται γι’ αυτό!

Τελικά είμαστε όντως ένα απέραντο φρενοκομείο και άξιοι της τύχης μας ως λαός…

Πηγή: rodopinews.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ