, Σάββατο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Έβγαλε διοίκηση η ΓΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ

Σε αντίθεση με τις δυο προηγούμενες, η ΓΣ της Τετάρτης δεν απέβη άκαρπη για την ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία απέκτησε -επιτέλους- διοίκηση. Επέστρεψε ο Μαχλάς.

Στο -εννιαμελές προς το παρόν- διοικητικό σχήμα που εξελέγη από τη ΓΣ επανέρχεται ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς, ενώ από τις προηγούμενες διοικήσεις μετέχουν επίσης ο Κώστας Τουγλής και ο Ανδρέας Μανουσάκης.

Σε αυτούς προστίθενται οι Μάνθος Πουλινάκης και Νίκος Τσαμπουράκης οι οποίοι υπήρξαν μέλη της τελευταίας διοικούσας επιτροπής, καθώς και οι επιχειρηματίες Κώστας Κλάδος, Μιχάλης Λελεδάκης και Χάρης Γεωργακάκης. Ένατο μέλος του νέου ΔΣ θα είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (πιθανότατα ο Παναγιώτης Σπυριδάκης).

Σύμφωνα με τον Κώστα Τουγλή, η διοίκηση θα διευρυνθεί κατά δυο μέλη (ενδεκαμελής) στο αμέσως προσεχές διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποδοκιμάστηκε από τους παριστάμενους μετόχους η αποστροφή της ομιλίας Τουγλή περί στήριξης του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη στο νέο διοικητικό σχήμα.

Γενικότερα, πάντως, η -αρκετά μαζική- ΓΣ της Τετάρτης στο ΒΑΚ κύλησε σε σχετικά ήρεμο κλίμα μακριά από τις φραστικές αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις προηγούμενων διαδικασιών, αφού και οι συνήθεις αιχμές του Σήφη Κορωνάκη δεν βρήκαν ευήκοα ώτα.

Ενδεικτική του κλίματος ενότητας και αισιοδοξίας που επιχειρείται πλέον να εμπεδωθεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ, η τοποθέτηση του Νίκου Μαχλά από του βήματος της ΓΣ:

“Το ηθικό της ομάδας είναι πεσμένο και χρειάζεται ανθρώπους να μπουν μέσα και να το ανεβάσουν. Η ομάδα χρειάζεται ένα όραμα. Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά. Πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση που επικρατεί. Αν βάλουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας θα προχωρήσουμε. Μίλησα με κάποιους σημαντικούς ανθρώπους και πιστεύω ότι θα μπουν και άλλοι που θα βοηθήσουν την ομάδα.

Η ομάδα θα χωριστεί στη διαχείριση της ομάδες στο οικονομικό κομμάτι. Και το άλλο θα είναι το αγωνιστικό. Σε αυτό θα χρειαστούμε παίκτες, για να σωθεί η ομάδα. Ξέρουμε ότι το έργο της ομάδας είναι δύσκολο. Αν δεν είμαστε όμως ενωμένοι δεν θα έχουμε αποτέλεσμα. Θέλω να φύγουμε με μια νότα αισιοδοξίας και πίστης ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να είστε όλοι κοντά ενωμένοι για μια καινούργια αρχή. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα την Πέμπτη (η θέση του προέδρου είναι σε εκκρεμότητα) και θα ασχοληθεί με τα επείγοντα θέματα της ομάδας – με πρώτο τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο. Επίσης θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για τις ουκ ολίγες οικονομικές υποθέσεις της εταιρείας που βρίσκονται στο κόκκινο και χρήζουν άμεσης διευθέτησης.

Πηγή: http://www.sport24.gr